Hamarosan búcsút inthetünk a Discord Nitro játékoknak

Szerző: xoki | 2019. September 15. | hír | 2 hozzászólás

A Nitro a Discord előfizetői szolgáltatása, amelyet először abból a célból hoztak létre, hogy a felhasználók támogathassák a platformot. A Discord Nitro előfizetők kezdetben olyan bónuszokat kaptak, mint az animált emojik használata, de később már rengeteg remek indie, illetve nagy költségvetésű játékokhoz is hozzáférést kaptak.

A Discord állítása szerint sokat tanultak a Nitro 2018-as rajtja óta, köztük arra is fény derült, hogy a játékosok nem igazán játszanak a Nitro játékokkal. Emiatt sajnos nem fog sor kerülni a szerződések meghosszabbítására, és október 15-én végleg búcsút inthetünk ezeknek a játékoknak. Akik emiatt fizettek elő a szolgáltatásra, visszakérhetik a pénzüket, mindössze annyit kell tennetek, hogy írtok a Discord támogatás csapatának ezen az oldalon.

Az alap előfizetés havi 5 dollárba kerül, a játékok pedig a 10 dolláros előfizetés mellé jártak. Mivel többé nem lesznek játékok, ezért a Discord további extrákkal bővíti ki, hogy ismét megérje előfizetni rá. A 10 dolláros verzióval rendelkező felhasználók mostantól akár 100 MB-os fájlokat is feltölthetnek majd. Az úgynevezett „Server Boost” szintén további előnyöket biztosít majd a későbbiekben, és hogy jobban megérje, mostantól 50 helyett 20-ra van szükség a 3. szint eléréséhez. Bővebb információt a Discord bejegyzésében találtok.

Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TheMenkuPocok avatar
Túl sok subscription van már a piacon, és nincs szükség ennyire. Nem mondom, hogy rossz dolog volt, elérhető volt jó pár érdekes cím, de nem tudom kinek érte meg.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció