Hamarosan befuthat a Ghost of Tsushima PC-s változata

Szerző: xoki | 2021. December 30. | hír | 12 hozzászólás

A Sony egyre több exkluzív játékát juttatja el a PC-s közösség számára. Olyan nagyszerű játékokról van szó, mint a Horizon Zero Dawn vagy a Death Stranding, de már tudjuk, hogy hamarosan a God of War és az Uncharted: Legacy of Thieves Collection is befut a platformra. A legfrissebb információk pedig arról árulkodnak, hogy 2022 elejére egy újabb gyöngyszem, a Ghost Of Tsushima PC-s portja is elkészül majd.

Az Nvidia GeForce Now kiszivárgott adatbázisában a fentieken felül további exkluzívokra is számíthatunk. Bár ezek nagy része még csak találgatásnak minősül, néhány cím PC-s változatát már hivatalosan is megerősítették.

Jelen esetben egy játékkulcsokkal foglalkozó oldalon, az Instant Gamingen bukkant fel a Ghost of Tsushima PC-s változata, illetve a megjelenési dátuma is, amely úgy tűnik, 2022. február 8-a lesz. Erre egy Reddit-felhasználó, Repulsive_Lettuce hívta fel a figyelmünket, aki képernyőképet is készített, de jelenleg még az említett weboldalon is megbizonyosodhattok az információ hitelességéről.

Ghost of Tsushima
Ghost of Tsushima
Ghost of Tsushima
Megjelenés: 2024. May 16. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Nixxes Software, Sucker Punch Productions
Hozzászólások: 12
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
mr hollywood avatar
Na ha még a Marvel's Spiderman-t is dobják gépre az lesz ám a gyönyör :DDD
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Egyetlen sony játék, aminek örülnék ha végre kijönne pc-re végre.
1
0
0
0
Bonnie and Clyde avatar
Nagyon várom már ezt a játékot pc-re, az egyetlen olyan cím ami tökéletesen megmutatja a japán szamurájok korát. 🙂
0
0
0
0
Kimi no Na wa avatar
Egy álom válik valóra, de komolyan. Megjelenés óta imádom a játékot, ismerősömnél volt szerencsém játszani is vele, de 1 játék miatt nem láttam érdemlegesnek venni egy konzolt. Viszont igy hogy jön PC-re, könnyes szemmel fogom elinditani. Konzolon is magával ragadott az atmoszféra és a grafika, de PC-n egy más világ lesz remélhetőleg. Izzadós napjai lesznek a gépemnek :D
3
0
0
0
xHortY avatar
Ide vele ! :D Instant buy mint ahogy a God of War és az Uncharted is majd. 😁😀😎
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Számomra ez volt az év játéka, írtam is a szavazáshoz. Brutál jó az egész, ahogy van. Persze ehhez kell, hogy valamilyen szinten szeresse az ember az ilyen szamuráj feeling-es játékokat. A látvány eszméletlen szép a játékmenet jó a történet szintén. Én megcsináltam benne mindent, amit lehet, ami ritka nálam bármilyen játéknál is. Jó a felfedezés része is. Kicsit persze úgy kell adagolni a játékot magad számára, hogy ne legyen monoton, mert szinte mindig le kell kaszabolni az ellent és mondjuk csinálsz pár mellék küldetést, akkor lehet már nem lesz türelmed a fő szálat vinni, mert ott is kaszabolni kell...bár számomra nem fulladt monotonításba, eleinte szinte nem is csináltam a fő szálat csak a mellékes feladatokat meg a felfedezést. Majdnem 10/10-es játék szóval rosszul senki nem fog vele járni, ha belekezd :)
2
0
0
0
Larten avatar
Két szó az összes hurrogónak, akik szerint bekaphatja a Sony és átvertek mindenkit azzal, hogy az exkluziv játékaikat kiadják pc-re is: Game Pass
1
0
0
0
Tuhajohn avatar
Hát nincs szerencsém. Days gone után megint egy open-world...
0
0
0
0
💬 3
santakigyo avatar
@Tuhajohn: Összességében egy nagyon hangulatos és gyönyörű játék telis tele a nyitott világra jellemző klisékkel és hibákkal.
1
0
0
0
Tuhajohn avatar
@santakigyo: Csak videókat láttam róla és engem egyáltalán nem fogott meg a hangulata. A nyitott világ pedig csak rátesz arra, hogy kerüljem. (Na meg az UHD630 is.)
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
@Tuhajohn: Akkor ne játsz.vele :D biztosan van olyan game amivel "szetencséd" lesz.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Ez nekem ps4 en kimaradt, így eléggé várós! ;)
3
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció