Hamarosan a Game Pass Ultimate része lesz a Jedi: Fallen Order

Szerző: xoki | 2020. November 06. | hír | 5 hozzászólás

A Microsoft az egyik legnépszerűbb előfizetői szolgáltatással bővítette ki az Xbox Game Passt, ezzel is tovább népszerűsítve. Az EA Play rengeteg régi címet tartalmaz, miközben az újabbak közül csak néhány érhető el ily módon. Az utóbbi idők egyik legjobb Star Wars-játéka viszont hamarosan csatlakozik majd az EA Play, illetve az összefonódásnak köszönhetően az Xbox Game Pass Ultimate kínálatához is.

A bejelentésre az EA hivatalos oldalán került sor, ahol látható, hogy a játék november 10-étől kerül be a kínálatba. Az EA Play előfizetés mondhatni ingyenesen elérhető mindazok számára, akik előfizettek az Xbox Game Pass Ultimate-re (vagy PC-s Xbox Game Pass), és jelen esetben számukra lényegében teljesen ingyen elérhetővé válik majd 2019 egyik legnépszerűbb játéka.

A Star Wars Jedi: Fallen Order 2019. november 15-én jelent meg PS4-re, Xbox One-ra és PC-re. Rengeteg pozitív értékelést kapott a kritikusoktól és a játékosoktól egyaránt. Több mint 10 millió példány talált gazdára, így valószínűleg a legtöbben már biztosan kipróbáltátok, de amennyiben mégsem, akkor itt a tökéletes alkalom.

Star Wars Jedi: Fallen Order
Star Wars Jedi: Fallen Order
Star Wars Jedi: Fallen Order
Megjelenés: 2019. November 15. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Respawn Entertainment
Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
kolbaszkarika avatar
Kenjék a hajukra. Stutter fesztivál.
0
0
0
0
csuz-li avatar
Érdekes módon azt mondanám, hogy a Xbox Game Pass-nak az EA Play (és a Bethesda ígérete) ad értelmet.
Amióta létezik, azóta nézegetem a Game Pass-t. De sosem jött az ki, hogy érdemes lenne előfizetni. Azt az egyszerű módszert alkalmaztam, hogy megnéztem az általam megvásárolt, tehát számomra értékes, kedvelt játékok listáját a Game Pass-ban elérhetőekkel. Nem volt egyezés. Ám most, az EA Play integrálásával ez a helyzet megváltozik, mivel ott már ott van a Dragon Age, a Mass Effect. Ha még ehhez hozzátesszük, hogy befejezik a Bethesda felvásárlását és bekerülhet a Fallout és az Elder Scrolls, akkor végleg barátivá válik az ajánlat.
És ez az, amire azt mondom, hogy így már érdekes a Star Wars is, ami annyira nem mozgatott meg, hogy megvegyem, no de így...
És ha így fojtatják, lehet előbb leszek előfizető, mint, hogy vásároljak még játékokat (amiket ugye eddig sem vettem meg, csak tartós bérletbe kaptam), mert ha ide, meg a Ubisoft csomagjába beleteszik azokat, amik érdekelnek, akkor a Steam bajban lesz, legalábbis, ami engem illet.
0
0
0
0
no avatar
Es elvileg november 15.en lesz kesz hozza a magyaritas 😀
https://youtu.be/Dfj5l3VxJf0
0
0
0
0
💬 2
mortou4 avatar
@Nofusion: Akkor jöhet a 10. végigjátszás. 😃
Köszi az infót.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció