Half-Life: Alyx - új képeket és megjelenési dátumot kaptunk

Szerző: xoki | 2020. February 14. | hír | 20 hozzászólás

A Valve bejelentette a Half-Life: Alyx megjelenési dátumát, illetve néhány új képet is közzétett a népszerű széria következő részéből.

A Half-Life: Alyx egy VR cím lesz, tehát nem a várva várt harmadik részt készítik el, de mindenképpen jó látni, hogy ismét elővették a klasszikus szériát. A játék alatt a Source 2 Engine fog futni, az új screenshotok pedig megmutatják, hogy pontosan mire is képes. A játék alapja nem változik meg, viszont egy teljesen más szemszögből kell majd felfedeznünk a területeket és megoldanunk a különböző fejtörőket.

A készítők márciusra lőtték be a játék megjelenési dátumát, és magabiztosak voltak abban, hogy tartani is tudják a határidőt. Most felfedték, hogy a játék március 23-án válik majd elérhetővé. A Half-Life 2: Episode 2 2007. október 10-én jelent meg, így érdekességképpen néhányan kiszámolták, hogy pontosan mennyi idő is telt el azóta. A Half-Life: Alyx az Episode 2 után 4548 nappal jelenik majd meg.

Half-Life: Alyx
Half-Life: Alyx
Half-Life: Alyx
Megjelenés: 2020. March 23. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, FPS
Fejlesztő: Valve
Hozzászólások: 19
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Hát jó trágyalé grafika lesz
0
0
0
0
💬 1
santakigyo avatar
@Module: Vr cím.Nem feltétlen a grafika az elsődleges. Meg amúgy se manapság.Sok játék bizonyította,hogy a grafika mit sem ér ha a többi nulla.
0
0
0
0
pcboy avatar
ha jól értem ez csak vr lesz tehát ezzel nem fogok tudni játszani vagy lehet vr-al is játszani? nem mindegy!
0
0
0
0
💬 3
Wihay avatar
@pcboy: Ahogy érettem, csak VR-al lehet majd játszani..
Mondjuk jogos is, minek vegyen az ember Valve VR-t ha nem használhatja ki. Ezzel csak a játék terméküket reklámozzák hozzáteszem jogosan!
0
0
0
0
pcboy avatar
@Wihay: Én imádom a half life 2 és kiegészítőit. Kár hogy csak vr. Nem tudom mennyire lesz bukta ajáték, mert ezzel jócskán lecsökken az eladásuk száma még megjelenés előtt. Szerintem nagyon kevés játékos rendelkezik vr-al..legalább is itthon, de szerintem külföldön se különbb a helyzet. Ha ez a bukta miatt nem lesz rendes half life 3 amivel mindenki játszhat akkor iszonyat nagy szívás lesz..
0
0
0
0
Wihay avatar
@pcboy: Szerintem nem lesz bukta, épp annak a célközzönségnek fog készülni a játék amit érdekel, a VR.. Az meg úgy is megveszi..

Szerintem azért sem lesz Half Life 3, mert túl nagy marketing lenne belőle, reklám ilyenek amik mostanság divatban vannak - sajnos..

Half Life 2-re visszatérve, pár napja játszottam végig nagyon jó kis játék nincs vele semmiféle próbléma a mai napig megálja a helyét, hatalmas újdonság volt akkoriban a fizika tárgyak hurcolása stb!
0
0
0
0
DDarkness avatar
Feljavíthatnák ezzel a motorral a korábbi Half-Life-okat, hogy még b*szóbban nézzenek ki 😃
0
0
0
0
💬 12
no avatar
@DDarkness: Ugyan úgy megvenném őket teljes áron mert simán megérné 😂
0
0
0
0
Apor avatar
@LordSzalko: Egyetértek.
0
0
0
0
Kiki4444 avatar
@LordSzalko: DDarknes:+1 Igazat szóltál,szívemből szóltál. 😉
Lordszalko:Szintúgy +1 😀
0
0
0
0
DDarkness avatar
@Kiki4444: Tudtommal a CS GO (amivel nem játszok) is megkapta az új Source motort nem? Akkor a Half-Life sem áll messze tőle 😆
0
0
0
0
no avatar
@DDarkness: A cs go alatt nem source 2 motor van.
0
0
0
0
Rocky12 avatar
@DDarkness: Nem kapta meg, pedig már évek óta beígérték
0
0
0
0
no avatar
@Rocky12: Igen 3 éve, ez alatt a Dota 2 megkapta a frissített motort, talán a következő a GO lesz. Bár már évek óta nem játszom őket, szóval annyira nem érint.
0
0
0
0
Rocky12 avatar
@LordSzalko: Hát igen. Szerintem a GO már évek óta lejtőn van és ezt a Valve is érzi (ez volt az egyik oka hogy ingyenessé tették.. szerintem)
0
0
0
0
susguy avatar
@Rocky12: Lejtőn? Megjelenése óta a mai napig folyamatosan nő a játékos bázis, az elmúlt 30 napban saját rekordot döntött, az f2p update igazából alig dobott rajta valamit. Jelenleg a legjátszottabb játék Steamen.

Maga a játék hidegen hagy, de nem értem hogy mi alapján lenne lejtőn.
0
0
0
0
Rocky12 avatar
@susguy: Nem tudom, szerintem rengeteg a csaló és a hozzá nem értő, kompetitív meccseket csak úgy elhagyó kezdő játékos és ez többek között a f2p updatenak köszönhető.

Sok pályát is megváltoztattak amit szerintem nem kelettt volna, pl. Dust_2

Én még 2015-ben kezdtem komolyabban játszani vele és szerintem az utóbbi 2-3 évben már nem olyan jó az egész. De persze ez csak az én véleményem.
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
@LordSzalko: Az a vicc, hogy az új motorral sokkal csúcsább lett a játék. Az egész map-ot lecserélték egy procedúrális fostengerre csak azért, hogy tudjanak árulni map skineket. A régi térkép még kézzel volt megcsinálva, szépen volt textúrázva, minden dísz a helyén volt, stb. Az új meg egy ocsmányság.
0
0
0
0
no avatar
@Tuhajohn: Igen korábban néztem róla összehasonlítót, furcsálltam is, hogy nem igen van különbség, holott szerintem lényeges javulásra számított a legtöbb ember, hogy jobb fut e a 2.0-val azt nem tudom, nagyon régen játszottam vele még anno ismerősömmel.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció