GTC 2021: hamarosan előadást tart Jensen Huang

Szerző: xoki | 2021. April 11. | hír | 3 hozzászólás

Nemsokára itt a Graphics Technology Conference, Jensen Huang pedig ismét a konyhájából köszönt majd minket. Először a 2020-as GTC előadását tartotta itt a koronavírus után bevezetett korlátozások miatt. Azóta több bejelentésre is itt került sor, például az RTX 3000-es széria is itt mutatkozott be, szóval a rajongók kíváncsian várják, vajon az Nvidia vezérigazgatója ezúttal mit ránt elő a sütőből.

Előreláthatóan nem a gaming termékeken lesz a hangsúly, hanem elsősorban a munkaállomásokon és a mesterséges intelligencián. Ez azt jelenti, hogy Jensen Huang valószínűleg bemutatja majd az új RTX A szériát, egy új Jetson beágyazott rendszert, és az autókhoz készülő chipeket.

Néhány hete felbukkant két bejelentetlen RTX A szériába tartozó SKU (Quadro RTX A5000, Quadro RTX A4000), és elég nagy esély van rá, hogy mindkettőt láthatjuk majd, illetve ezeken felül valószínűleg a Tesla T4 utódját is megvillantják.

Az Nvidia GTC 2021 előadására április 12-én fog sor kerülni, magyar idő szerint 17:30-tól tudjátok majd élőben követni. Az Nvidia szerint különböző meglepetésekre is számíthatunk, szóval mindenképpen érdemes lesz figyelmet szentelni rá.

Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
19ati93 avatar
A mikróból kivehetne pár gpu-t a népnek. 😆
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Az erős lenne, ha mellette youtuber hobby szakács lenne és összekeverné az épp videózandó eseményt. Szó szerint rántaná elő a sütőből az új művét.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció