Ghosts: a horrorjáték, amellyel csak este 10 után lehet majd igazán játszani

Szerző: Pafry | 2021. April 11. | hír | 6 hozzászólás

Jed Shepherd, aki többek között a tavalyi Host nevű Zoom-horror megalkotója, most egy teljesen új címmel jelentkezik, amely a Ghosts címet viselő élőszereplős horrorjáték lesz. Ennek különlegessége, hogy az igazán jó játékélmény érdekében csak este 10 után lesz érdemes nekiállni játszani vele. A játékra még jelenleg is gyűjtik az anyagiakat, a Kickstarter oldalukon bárki támogathatja a projektet.

A történet alapján mi a FrighTV nevű, egyre rosszabb nézettségi mutatókkal rendelkező televíziócsatorna producerét alakítjuk, akinek célja a Ghosts nevű, egykor hatalmas sikereket elérő, szellemekre vadászós műsor feltámasztása. Ám a forgatás megkezdése után egy kísértet, az úgynevezett „hosszú asszony” kezdi el riogatni a stáb tagjait.

A fejlesztő szerint életszerű horrorra számíthatunk, melyben nehéz döntéseket kell majd meghoznunk a stáb érdekében. Az igazi különlegesség viszont az, hogy ha este 10 után kezdünk el majd vele játszani, a játékbeli mentést elfelejthetjük, valamint ha félbeszakítjuk a játékmenetet, a stáb minden tagja borzalmas halált hal. Ha este 10 előtt próbálunk belépni, csak egy üres oldal fogad majd bennünket, viszont valamiféle teszt megoldásával lehetőségünk lesz ekkor is feloldani egy olyan verziót, amiben már lehet menteni.

A Ghosts jelen állás szerint 2022. február 22-én jelenik meg PC-re, PlayStation, Xbox, valamint Nintendo Switch konzolokra is.

Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
mamahotel36 avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@mamahotel36: Már csak ezért küldök nekik támogatást loál.
0
0
0
0
susguy avatar
Ha este 10 előtt próbálunk belépni, csak egy üres oldal fogad majd bennünket

https://i.imgur.com/uLgqnnw.png
0
0
0
0
santakigyo avatar
Azért remélem a kamerakezelése nem ilyen lesz.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció