GDC: Rocket Lake-S és Tiger Lake-H45 CPU-kat láthatunk az Inteltől

Szerző: xoki | 2021. March 18. | hír | 1 hozzászólás

Hivatalosan is megerősítették, hogy az Intel is prezentációt tart a hamarosan induló GDC-n, mely során az új Tiger Lake és Rocket Lake-S processzorokra fókuszálnak majd.

A Tiger Lake szériába tartozó termékek már jelen vannak a piacon, viszont előreláthatóan most új 6 és 8 magos SKU-k bejelentésére készülnek. Mind ez idáig a Tiger Lake-U és a 4 magos Tiger Lake-H processzorokat adta ki az Intel, de megígérték, hogy a későbbiekben újabb termékek is érkeznek, mint például az akár 8 magos és 16 szálas Tiger Lake-H45, amely a felsőkategóriás gaming laptopokhoz és hordozható munkaállomásokhoz készül.

Az Intel szerint a körülbelül 30 perces prezentáció során először láthatjuk majd az új Tiger Lake H-szériás notebookot, illetve a Rocket Lake asztali processzorokat is. Úgy tűnik, a korábbi szivárgások is igaznak bizonyultak a megjelenéssel kapcsolatban, tényleg az év második felében érkeznek az új Tiger Lake laptop CPU-k. Előtte viszont az Intel 11. generációs asztali processzorai kerülnek majd a boltok polcaira március 30-ától.

Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.


Elfelejtett jelszóRegisztráció