Gamescom Opening Night Live 2024 összefoglaló

Szerző: xoki | 2024. August 21. | hír | 14 hozzászólás

Természetesen idén sem maradt el a Gamescom Opening Night Live, ahol ismételten rengeteg új trailert és bejelentést láthattunk.

Mielőtt belevágnánk a kétórás bemutató összefoglalásába, az azt megelőző pre-show is tartogatott néhány érdekességet: látható volt a Dave the Diver, a Begone Beast, az Enotria: The Last Song, a Cairn, az Inzoi és a Street Fighter 6. Természetesen az új bejelentések (Sniper Elite Resistance, Nikoderiko: The Magical World, We Harvest Shadows, Aila, Revenge of the Savage Planet, Tribe Nine és Directive 8020: A Dark Pictures Game) szintén nem maradtak el.

Most pedig nézzük, melyek voltak az idei fő bemutató legkiemelkedőbb előzetesei és bejelentései.

• A műsor fő része a Borderlands 4 bejelentésével indult.

• Látható volt az október 25-én érkező Call of Duty: Black Ops 6 Most Wanted című küldetése.

• Jön a Goat Simulator Remastered.

• Bemutatkozott a Dying Light: The Beast.

• A Fuzzybot bejelentette a Lynked: Banner of the Spark című cuki robotokkal érkező co-op roguelike hack and slash játékát.

• Vadonatúj előzetest kapott a Lost Records: Bloom and Rage.

• Íme a No More Room in Hell 2.

• 2024. november 15-én jön a Path of Exile 2.

• Egy komolyabb betekintést kaptunk a Dune: Awakening MMO-ba.

• A Reanimal lesz a Little Nightmares fejlesztőinek új játéka.

• Megvillantották a Monster Hunter Wilds harmadik trailerét.

• Játékmenet előzetest kapott a Civilization VII.

Starfield: Shattered Space World Premier Trailer:

• Íme az Amazon új videójáték témájú tévéműsora, a Secret Level, a Love and Robots alkotóitól.

• Szeptember 4-én jön az Age of Mythology: Retold.

• Ilyen lesz a Kingdom Come: Deliverance II játékmenete.

• Új trailert kapott a Little Nightmares 3.

• Szeptember 24-én fog megjelenni az Ara: History Untold.

• Friss előzetest kapott az Indiana Jones and the Great Circle, amely 2024. december 9-én érkezik.

• A show utolsó meglepetése a Mafia: The Old Country bejelentése volt, amelyről decemberben fogunk többet megtudni.

A teljes bemutatót visszanézhetitek ITT.

Mafia: The Old Country
Mafia: The Old Country
Mafia: The Old Country
Megjelenés: 2025. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Hangar 13
Hozzászólások: 14
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
venator5 avatar
Számomra eléggé felemás volt. Én személy szerint vagy 21-22 Játékkal kapcsolatban szerettem volna valamit hallani. Ebből 2 esetében valóban kaptam valami trailert vagy gameplayt. De ezek elég kevés új információt adtak a játékokról amiket eddig ne tudtam volna. Persze némi extra jelenet sosem árt és ebből a szempontból nem voltak rosszak(Spine, Black state)

Indiana kapott megjelenési dátumot, ez volt részemről a legnagyobb hír, meg az Új Call of Duty Kampály trailer-je.

Arc Raiders esetében azomban már inkább kezdek kiábrándúlni, már nem azt a feeling-je mint amit először beharangoztak.
0
0
1
0
TommyVercetti0_X avatar
Hááát a Mafia az ami úgy ahogy érdekel de ez is félve......
0
0
0
0
💬 1
Martinezz avatar
@TommyVercetti0_X: Én bízok benne, hogy kihoznak belőle valami jót. Steamen akciós most a Definitive Edition, 8 euróért megvettem, szerintem ennyi pénzt megér, hogy egyszer kivigyem a sztorit. Vannak benne hiányosságok bőven, de valahogy megragadott ez is.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
A korabbi Mafia jatekok utan a Hangar 13-tol picit kevesbe nagy lelekesedessel varom ezt a cimet, de meg kell hagyni, a tema nagyon adja magat ismet! :)

Ahogyan a Black Myth: Wukong-ot #goty2024-nek konyvelem el a magamr reszere, ugy kb. eddig a KCD2-t meg #goty2025-nek, persze lehetnek majd meg meglepik jovore is! :) Kivancsi vagyok meg, hogy a Crimson Desert is pontosan mikor fog jonni -talan ugye jovore az is-, mert az eddigiek alapjan az is elegge utni fog. :)
0
0
1
0
Petraaa avatar
Civ 7... shut up and take my money, azthiszem véletlen el lesz törve a lábam 2 hónapig. :D
0
1
1
0
💬 3
Fishman avatar
@Petraaa: Igen, mondjuk ez az idő nálam lehet csak egy hónapra korlátozódik, mert ha belekezdek nem lesz sok megállás esténként :)
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@Petraaa: Kar hogy nincsen turelemem hozza, pedig tenyleg jok a CIV jatekok is! :D Anno, gyerekkoromban mikor joval tobb idom volt jatekra, toltam azokat is. Most mar ugye kotelezo szelektalnom jobban, hogy mire is szanhatok az idombol. Igy sajnos ez kimarad.
0
0
0
0
Petraaa avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN: Totál egyetértek! Sajnos én is így vagyok vele, ezért sok játékot be sem fejezek. Sok játék szerintem túlságosan hosszú és én elfáradok a sztoriba és valahogy megunom és a végére már nem is érdekel mi lesz (kivétel Witcher 3 és a BG3, Dragon Age, de ezek a szerelmi szálak miatt. :D :D :D ). Sokáig volt bennem emiatt egy rossz érzés, hogy más platinázgat meg minden én meg csak félbehagyom és repülök a következőre. Aztán rájöttem, hogy amúgy meg azért játszok, hogy kikapcsolódjak és nem kötelezettségből. Amíg tényleg elvarázsol a gameplay és jól érzem magam a játékban addig játszok, ha jön valami új amit úgy érzek, hogy elvarázsolna akkor belekezdek abba is az elöző játéknak pedig megnézem a végét youtubeon. Ezért is van az, hogy az Elden Ringet, Skyrim-ot kb 60x újrakezdtem, de sose vittem még végig.

Panaszkodnak az emberek, hogy nincs játék, de szerintem meg túlságosan sok van és egy olyan embernek aki dolgozik vannak gyerekei nincs ideje mindet szépen végigülni és kiplatinázgatni.

Ezért imádtam a WoW-ot. Elgyüjtögettem a nyersanyagokat, lootolgattam questelgettem és ez az egyetlen olyan játék aminél már a login screen is elvarázsol. De megharagudtam a Blizzard-ra és már csak azért sem fizetek elő. De jó volt, hogy sosem éreztem magam hátrányban (mármint engem nem érdekeltek a raid-ek meg stb. Sajnos mindig gyönyörködtem meg nézelődtem és lehagytak aztán meg jött a toxicoskodás.)
0
0
2
0
Martinezz avatar
"• Jön a Goat Simulator Remastered."

Itt a lényeg.
0
1
0
0
santakigyo avatar
A Mafia és az új Sniper Eliteben bízok.
Bízok benne, hogy megtudnak újulni.
Mafia esetében remélem tanultak a 3. részből.
0
0
0
0
💬 1
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@santakigyo: Igen, arra en is kivancsi leszek h tanultak-e belole eleget.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
Hajrá Mafia...jó lenne már, ha a vén Európába is jönne helyszinül több játék, jó-jó, Amerika, persze. Látványos ez-az amaz, de például az az olasz táj már kapásból mást nyújt, mint mondjuk az összes Amcsiban játszódó játék valaha. Jó lenne már észre vennék a játékkészítők, hogy mennyire sok kiaknázatlan terület van itt is, ahogy az amcsik szeretnek otthon érezni magukat, hát ugyan úgy örülnének szerintem valami másnak, hogy már az ottlét is kaland legyen, akár a házak, vagy a táj kinézete.
1
0
0
0
💬 1
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@Andor1997: Igy igaz. Pl. a legutobbi Sherlock Holmes jatek is nagyon szep kornyezetben jatszodik szerintem. ;)
0
0
0
0
MrPAYER avatar
A tavalyi év nem hozott lázba, de idén & jövőre bőven lesz miből csemegézni végre nekem is.

AoMR behúzva, türelmetlenül várom 4.-ét. Dying Light mocsok jól néz ki ismét, nem gondoltam volna, hogy egy spinoffon ülnek Techlandék, de meglepett a jó értelemben. Nov. 15.-én pedig megjelenik az a játék amiért a Blizzard is előveszi a jegyzetfüzetet, bár az f2p biztos nem kerül felírásra sehova.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció