Gamescom 2019: látható lesz a World of Tanks alkotóinak új játéka

Szerző: xoki | 2019. August 08. | hír | 4 hozzászólás

Az idei Gamescomon látható lesz a Wargaming és a 1C Game Studios csapatmunkán alapuló új lövöldéje, a Caliber, amely hamarosan Európában is debütálni fog.

Ezúttal tankok helyett embereket irányíthatunk az AI ellen, illetve 4v4 PvP csatákban is részt vehetünk, miközben minden játékos betölt majd egy pozíciót. Ezek a szokásosat takarják, vagyis Assault, Support, Medic és Sniper. Mindegyik egyedi képességekkel rendelkezik, amelyek szükségesek is lesznek a csaták során, hiszen a játékban fontos lesz az együttműködés.

Egyelőre nem tudni, mikor érkezik majd, de annyit tudunk, hogy free-to-play címről van szó. Friss információkért, valamint ha szeretnétek részt venni a zárt alfában, látogassatok el a hivatalos oldalra.

Caliber
Caliber
Caliber
Megjelenés: 2023. April 12. (PC)
Műfaj: Akció, Tactical shooter, TPS
Fejlesztő: 1C Game Studios
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Apor avatar
Én a Dreadnought-al szoktam olykor baromkodni.
Hasonló mint a WOT, csak nagy űrcsatahajókkal.

Tetszik 😃
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Apor: Hja a Drenya jó lehetett volna, de a zárt béta (kb 2-3 éve) óta nem sikerült balance problémákat orvosolni benne, így részemről felejtős lett, pedig van hangulata és a pályák-hajók sem rosszak.
0
0
0
0
Balu_kapitany avatar
Egy próbát megér ha már ingyenes
0
0
0
0
💬 1
norman81 avatar
@Balu_kapitany: Ha, hozna indulasbol egy warface szintet, vagy erősen megközelítené, akkor ígéretes lehet. Ha netán meghaladja azt, akkor meg nem is kérdés!
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció