Menu
Gamescom 2019: Inside Xbox összefoglaló
Szerző: xoki, 2019. augusztus 21., hír

Augusztus 19-én végre elrajtolt Európa legnagyobb gamer rendezvénye, a Gamescom. Az eseményen 17:00-kor kezdetét vette az Inside Xbox előadás, ahol több meglepetésről is lerántották a leplet. Lássuk, melyek voltak a legkiemelkedőbb bejelentések!

Az Xbox Game Pass előfizetők számára a kínálat nyolc új játékkal bővült, köztük olyan nagy címek is, mint a Devil May Cry 5, a Stellaris: Console Edition vagy az Age of Empires: Definitive Edition. Augusztus 22-én a Kingdom Come: Deliverance és az Ape Out bővíti ki a választékot, melyeket augusztus 27-én a Bard's Tale IV: Director's Cut követ majd. Szintén ekkor a Humans Fall Flat egy új ingyenes DLC-t fog kapni. Augusztus 30-án pedig a Blair Witch is elérhetővé válik az Xbox Game Pass PC-s, illetve konzolos verziójában is.

Az Age of Empires II: Definitive Edition november 14-én megújult formában érkezik a Steamre és a Microsoft Áruházba. Augusztus 22-én megjelenik majd a Gears Pop! az alábbi platformokra: Windows 10, iOS és Android.

Bemutatkozott a Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint egyik multiplayer módja, a Ghost War. A battle royale stílusú játékmódban két négyfős csapat száll majd szembe egymással.

Cross-play támogatást kap a népszerű battle royale, a PUBG, amelynek köszönhetően együtt játszhatnak majd a PS4-es és Xbox One-os játékosok az októberi frissítést követően. Az esemény során két új Xbox One kontroller dizájnról is lerántották a leplet. 2020 tavaszán jön az Empire of Sin:

Mindezeken felül a Microsoft elárulta, hogy november 14-én megtartják majd az X019 nevezetű rajongói eseményt Londonban, ahol jelen lesz az Xbox vezérigazgatója, Phil Spencer is. Ő az Xbox csapat további tagjaival rengeteg meglepetéssel készülnek az eseményre, szóval mindenképpen érdemes lesz figyelemmel kísérni.

Az előadás végén pedig sor került még a Gears 5 horda módjának leleplezésére is, valamint egy limitált kiadású Gears 5 témájú Xbox One-ról is lerántották a leplet.

Ajánló
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 1
gigazte avatar
6 hónapja | 2019. 08. 21. 00:54:31
#
Ami a legjobb, hogy Steamre is jön egyből a Gears 5!


Lite versions: