Gamescom 2019: íme az idei show ütemterve

Szerző: xoki | 2019. August 16. | hír | 6 hozzászólás

Hamarosan elrajtol Európa legnagyobb gamer konferenciája, a Gamescom. A rendezvény hivatalosan augusztus 20-án nyitja meg kapuit, de már augusztus 19-én sor fog kerülni néhány érdekes prezentációra. Lássuk, mikor is rajtolnak el a különböző események az idei show alatt!

Augusztus 19-én, magyar idő szerint 17:00-kor kezdetét veszi a Microsoft Inside Xbox konferenciája, amelyet egy órával később a Google Stadia Connect prezentáció követ majd. 20:00-tól pedig Geoff Keighley vezetésével kezdetét veszi az Opening Night Live stream.

A Microsoft Inside Xbox eseménye során láthatunk majd Gears 5 játékmenetet, illetve valószínűleg más kiadók játékait is, mint például a FIFA 20. Ezenkívül pedig a Halo Infinite, a Minecraft Dungeons, a Forza Horizon 4, a Bleeding Edge, vagy akár a Project Scarlett is felbukkanhat majd.

A Microsoft után a Google Stadia kerül a középpontba, ahol több új trailer is látható lesz, valamint remélhetőleg megtudjuk, milyen áron juthatunk hozzá a különböző játékokhoz, és hogy azok mikor válnak elérhetővé a platformon.

A show fénypontja természetesen az Opening Night Live lesz, ahol többek között jelen lesz a 2K, az Activision, a Bandai Namco, a Bungie, a Capcom, az EA, az Epic, a Koch / Deep Silver, a Kerbal Space Program kiadója, a Private Division, a Sony Interactive Entertainment, a Square Enix, valamint a Ubisoft.

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor az Opening Night Live során látható lesz a Death Stranding, a THQ Nordic új játékai, a Sega AAA projektje, illetve a CD Projekt Red, a Square Enix, a Ubisoft, az EA és a Capcom is rengeteg meglepetéssel készül az eseményre.

A megnyitó után pedig a résztvevőknek rengeteg játék kipróbálására lesz lehetőségük az elkövetkező néhány nap során, valamint néhány nagyobb hardvergyártó is jelen lesz.

Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
yugiohyugiohzebuyug avatar
Nem tudom, hogy a trailer-t előbb leadják-e és csak a gameplay-t tartogatják-e rá, de akkor este 8 után kapunk NFS-t. Vagy legalábbis akkor is.
0
0
0
0
kimi100 avatar
Az új NFS valami gyalázatosan szar lesz már most érzem 😆 😆 A végén itt több játékot fognak bejelenteni mint a nyári E3-on. Azért ez elég különös.
0
0
0
0
💬 1
yugiohyugiohzebuyug avatar
@kimi100: Adjuk meg a lehetőséget azért. 😀
Egy ideje már látható az a tendencia, hogy a Gamescom kinövi magát, az E3 pedig veszít nagyságából.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Nagyon elszomorít hogy a The Settlers ről egy szó sem esik... pedig ősszel kellene megjelennie... 😞 nagyon várom már régóta de semmi hír róla már vagy 7-8 hónapja...csak reménykedni tudok hogy ha nem is jelenik meg idén ahogy azt ígérték legalább egy megjelenési dátumot kapok 😞
0
0
0
0
Balu_kapitany avatar
"valamint néhány nagyobb hardvergyártó is jelen lesz"
Remélem itt fogja az amd bejelenteni az rx 5800-as szériát
0
0
0
0
Liptik avatar
Én a Need For Speed Heat-ra leszek kíváncsi.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció