Gamescom 2018: minden, amit tudnod kell

Szerző: xoki | 2018. August 19. | hír | 6 hozzászólás

Az E3 után a németországi Gamescom számít a legnagyobb gamer rendezvénynek, amely idén újból visszatér. Bejelentések terén még mindig az E3 viszi a pálmát, de ettől függetlenül a Gamescomon szintén sok újdonságra lehet számítani a nagyobb kiadóktól, valamint rengeteg nagy cím is játszható lesz a helyszínen.

Az idei Gamescom augusztus 21-én rajtol el, viszont kizárólag a média vehet részt rajta, de augusztus 22-én már mindenki számára kinyitja kapuit, és egészen augusztus 25-éig tart majd. A sajtótájékoztatók száma jelentősen lecsökkent az utóbbi években, de ettől függetlenül számítani lehet néhányra.

Először is ott lesz az Nvidia és a GeForce Gaming Celebration, amelyre a rendezvény előestéjén kerül majd sor augusztus 20-án, magyar idő szerint 18:00 órai kezdettel. Most már egyre biztosabb, hogy a cég itt jelenti be az új grafikus kártyáit, és valószínűleg az Nvidia RTX-ről is kapunk majd néhány újdonságot a SIGGRAPH-on bemutatottak mellett.

A Microsoft nem tart saját sajtótájékoztatót, de egy speciális Inside Xbox livestreamre sor kerül augusztus 21-én. A cég valószínűleg új játékait mutatja majd be, valamint az új Xbox hardvereket is, mint amilyen az Elite Controller 2, de néhány meglepetéssel is készülnek.

Hasonlóan a Microsofthoz más nagyobb cégek szintén előállhatnak hasonló bejelentésekkel, de egyelőre nem sok konkrétumot tudunk. Ami a játszható játékokat illeti, az alábbi címekre kell számítani a helyszínen: Forza Horizon 4, a Sea of Thieves új DLC-je, Crackdown 3, Spider-Man, FIFA 19, Battlefield V, Anthem, CoD: Black Ops 4, Spyro remaster, Assassin's Creed Odyssey, Skulls & Bones, The Division 2, Fallout 76, Rage 2 és még sok más.

A fentieken felül pedig több mint 100 kisebb-nagyobb cég is részt vesz az eseményen, amelyek közül néhányan biztosan szolgálnak majd néhány meglepetéssel és bejelentéssel.

Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
bukta2 avatar
Rohadt unalmas az előadás...
0
0
0
0
xoki avatar
Élő közvetítés [LINK]
0
0
0
0
rambustibi78 avatar
Ha érdekel valakit, a kártya leleplezése este 6-kor: [LINK]
0
0
0
0
xCube avatar
Ééés nem tudok menni, mert nem kapok szabit 😠 .
0
0
0
0
Rocky12 avatar
Engem a legjobban az új RTX széria érdekel, lássunk valami fejlődést!
0
0
0
0
foley951 avatar
Mount and Blade: Bannerlord... Csak ne megint valami gameplay videó és kifogás legyen a részükről.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció