Gameplay videón a Six Days in Fallujah

Szerző: Pafry | 2021. March 29. | hír | 12 hozzászólás

Az eredetileg még 2009-re tervezett Six Days in Fallujah témája azokban az időkben még kifogásolható lett volna, tekintve, hogy az akkor még igencsak friss emlékű iraki háború egyik hadszínterét vitte volna játékos környezetbe. Most azonban, több mint egy évtizeddel később feltámadt a projekt, és immáron játékmenet videó is érkezett a ráncfelvarráson átesett címhez.

A videóban több, a valódi háborúban is szolgáló veterán emlékezik vissza azokra a napokra, amikor minden égtáj felől veszély leselkedett rájuk a kietlen utcákon. Az ő elbeszéléseik nyújtották az alapot a játék elkészítéséhez. A fejlesztő Highwire Games ezeknek a kilátástalan napoknak az élményét szeretné átadni a játékosok számára, a kiszámíthatatlanságot pedig véletlenszerűen generált pályák teszik teljessé. Így a játékos minden végigjátszás alkalmával egy kicsit más környezetben találja magát, nem tud ragaszkodni egy biztos ponthoz, amit korábban már látni vélt.

Lesz egy kis csapatunk is, akiknek mi osztogatjuk a parancsokat felderítésre, tüzelésre, vagy épp visszavonulásra. A harcok is földhöz ragadtabbak, realistábbak lesznek, mint például egy Call of Duty során, magasabb nehézségi fokozaton várhatóan csak vért izzadva juthatunk előrébb egy-egy fedezékkel. A játékbeli NPC-ket szintén valós beszámolók alapján alkották meg, így adva nekik hangsúlyosabb szerepet annál, mint hogy egyszerű lelketlen karakterek legyenek.

A játék valamikor 2021 végén fog megjelenni PC-re, valamint a mostani, és eggyel korábbi konzolgenerációkra is.

Six Days in Fallujah
Six Days in Fallujah
Six Days in Fallujah
Megjelenés: 2023. June 22. (PC)
Műfaj: Akció, FPS, Tactical shooter
Fejlesztő: Highwire Games
Hozzászólások: 12
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
The_Teacher_Man avatar
Hűű, hát ez nekem nagyon bejön. Csak a csóri FosKazánon fusson el. (prayer)
0
0
0
0
FLOYD7715 avatar
Szerintem olyan ez, mint a Medal of Honor 2010. Ezzel mindent el is mondtam 😂
0
0
0
0
Apor avatar
Hat nap a Faluban.
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@Apor: Korábbi cikkről eszembe jutott, hogy ez volt az a játék, amiben a emberke elkezdett mikulássá transzformálódni mert meglőtték a lábát és rikító pirosra átvérzett.
0
0
0
0
Apor avatar
@LordSzalko: " Autobotok ! Csokimikulás ! "
0
0
0
0
ghost0003 avatar
Nekem a Tom Clancy Ghost Recon: Advanced Warfighter 1-2 jutott eszembe ,az is nagyon lassu volt de izgalmakkal teli nehéz jatek aki szereti az ilyet szerintem tetszeni fog, nekem bisztos .
0
0
0
0
💬 2
xCube avatar
@ghost0003: Nekem nem az jutott eszembe, de fontos pontja a témának az, hogy relatíve reálisan lassú, de cserébe nagyon intenzív. Ha jól eltalálják az adrenalinszintet szerintem nagy dobás lehet.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Kipróbáljuk majd, azért remélem jó lesz. Az összes hasonló játékot a nehézkes irányítás ölte meg nálam.
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@SuperPuma: Hát a vidi alapján ez is így fog elvérezni.
0
0
0
0
xCube avatar
@LordSzalko: Én hangvezérléssel dolgoznék a fejlesztők helyében, a videó közben is ez volt az első gondolatom. Vagy az egész játékot multiplayer only fejleszteném, mert team munkában ez bizony nagyon kemény tud lenni.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció