Frostbite a FIFA 17 alatt

Szerző: xoki | 2016. June 07. | hír | 10 hozzászólás

Az EA információt adott arról, hogy az eddigi Ignite motort leváltják, és a Frostbite veszi át a helyét, amely az eddigi legszebb és legjobb FIFA játék elkészítését teszi majd lehetővé. PC, PlayStation 4 és az Xbox One verziók esetében igaz mindez, ugyanis továbbra sem mondanak le a régi konzolokról sem. Az említett platformokon kívül Xbox 360-on és PS3-on is tiszteletét teszi majd a játék.

A DICE Frostbite motorja hajt mindent, a Battlefieldtől kezdve az új Mass Effectig. A Frostbite-ra való váltással a FIFA megszabadul az Ignite motortól, amelyet eddig az EA Vancouver használt a játék néhány utolsó verziójánál.

Az alábbi előzetesben hallhatjuk a Manchester United új menedzserét, José Mourinhót, egy pillanat erejéig pedig Anthony Martial és Eden Hazard is szerepel benne.

Teljes leleplezésre június 12-én számíthatunk az EA E3 sajtókonferenciáján. A játék megjelenési dátumát viszont már ismerjük, ami szeptember 29-e.

FIFA 17
FIFA 17
FIFA 17
Megjelenés: 2016. September 27. (PC)
Műfaj: Sport
Fejlesztő: EA Canada
Hozzászólások: 10
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Csicso avatar
Ebben lehet valami, anno mikor az első "elismerő" hozzászólás érkezett a gépem paraméterei miatt meglepődtem, de jólesett, bár lájkvadász nem vagyok.
0
0
0
0
Csicso avatar
Üdv davejam, ha a géped adataival processzor, videókártya stb. kitöltenéd a profilod ESZKÖZÖK - jobbsarokban fent a neved mellett legördülőben - menüt akkor kisebb nagyobb bizonyossággal maga az oldal is tudna kb. minden játék esetében valószínűség alapján egy százalékos értéket adni, hogy a te konfigodon fog e futni a játék. De természetesen fog futni az könnyen meg lehet állapítani elsősorban a videókártyád bőven elegendő.

Bár egy ilyen konfighoz bátran ajánlanám hogy vegyél egy SSD-t (120 GB-os kb. 12-13 Ft között található) ami sokat dobna a konfigon.
0
0
0
0
davejam avatar
Menne szerintetek?

Processzor: AMD FX-9590 Eight-Core.
Memória: Kingston Hyperx 12GB
Videókártya: Gigabyte Radeon R9 390 (GV-R939G1 GAMING-8GD)
Op. rendszer: Windows 10 64 bit
Alaplap: GA-990FX-Gaming G1
Merevlemez: Western Digital 3TB 64MB SATA3 WD30EFRX merevlemez
Tápegység: COUGAR GX V3 800W
Monitor: Samsung S24A300B LED Monitor
0
0
0
0
xoki avatar
noNameFPS: ha mást nem is remélem a nézőteret szétlehet zavarni egy jól megcélzott labdával 😃
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Frosbite? Fifa? Vajon rombolható lesz a környezet? 😆
0
0
0
0
Csicso avatar
Amint látok egy FHD PC gameplayt egyből ki fog derülni, hogy jól jártunk vagy sem, de az ezzel a motorral működő játékokat jó referenciának tartom.
0
0
0
0
showtekk avatar
Tomi: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Frostbite_games

Need For Speed, Battlefield, Battlefront, Mirrors Edge.. kiváncsi leszek mit hoznak ki a FIFA-ból ezzel a motorral.
0
0
0
0
no avatar
Ehhez a Frostbite-hoz melyik játékok kötődnek?
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció