Friss álláshirdetés alapján többjátékos mód is kerül a The Elder Scrolls 6-ba

Szerző: xoki | 2023. April 12. | hír | 6 hozzászólás

A The Elder Scrolls V: Skyrim egy egyjátékos élmény, de a rajongók egy része mindig is vágyott valamiféle többjátékos módra. A Skyrim Together mod volt a legsikeresebb kísérlet a multiplayer implementálása kapcsán, de úgy tűnik, a Bethesda hivatalos formában is teljesíteni fogja a játékosok kívánságát a The Elder Scrolls 6-ban.

A The Elder Scrolls 6-ot még 2018-ban jelentették be a Starfielddel egyetemben. Utóbbi még csak az idén fog megjelenni, szóval biztosan kell még néhány évet várnunk a Skyrim folytatására. A cég új alkalmazottakkal szeretné kibővíteni a játék fejlesztőcsapatát, és az egyik álláshirdetés szövege alapján többjátékos rész hozzáadásán gondolkodnak.

Az említett álláshirdetés (Associate Level Designer) a Bethesda montreali stúdiójához kapcsolódik, és bár a The Elder Scrolls 6 nem kerül benne említésre, olyan embert keresnek, aki Elder Scrolls Construction Set tapasztalattal rendelkezik, illetve nyílt világú multiplayer címekben is jártas.

Ugyebár a The Elder Scrolls Online egy teljes értékű multiplayer cím, így semmiképpen sem lenne teljesen új keletű, ha a következő számozott részbe is átültetnének néhány elemet belőle. Egyébként mivel a szóban forgó álláshirdetés nem a Zenimax Online stúdióhoz köthető, szinte biztosan egy másik projektről van szó.

The Elder Scrolls VI
The Elder Scrolls VI
The Elder Scrolls VI
Megjelenés: TBA
Műfaj: Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: Bethesda Game Studios
Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
yorgash avatar
Ne már. Istentelen idióták.
0
0
0
0
pcboy avatar
Szerintem pontosan az fog történni mint fallout 76 esetében! A játéksorozatukhoz képest a legtöbb bug lesz benne. Erőltetve a multiplayert a tartalom és igényesség rovására fog bevezetve lenni ez az opció.
0
0
0
0
X9K338DA avatar
Elég baj. Erőforrásokat von el a lényegtől.
1
0
0
0
💬 3
Xsite avatar
@X9K338DA: Majd a modderek intézik. 😀
0
0
0
0
no avatar
@X9K338DA: Jaj ne, 20000 bug helyett most 22000 lesz.
0
0
0
0
X9K338DA avatar
@Han-Tyumi: Az csak a kisebbik baj lenne. A nagyobbik az, hogy valószínű a minőségi tartalmat is meg kell majd vágniuk. Bár nem mintha azon a téren egyébként nagyon erőlködtek volna az utóbbi évtizedben. Már a Skyrimet is teljesen lecsupaszították az összes szerepjátékos elemtől.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció