Free-to-play Lord of the Rings MMO-t készít az Amazon

Szerző: xoki | 2019. July 10. | hír | 7 hozzászólás

Az Amazon Game Studios következő projektje egy Lord of the Rings MMO lesz, amelyet a kínai Leyou Technologies Holdings kiadó közreműködésével készítenek.

A játék free-to-play lesz, és jóval a trilógia előtt fog játszódni. Ezt a MMO-t igazából már 2018-ban bejelentették, amikor is az Athlon Games felfedte partnerségét a Middle-earth Enterprisesszal, de az Amazon ekkor még nem vett részt benne. Sajnos a mai bejelentést követően sem tudtunk meg sok mindent a játékról.

Az Amazon jelenleg egy másik MMO-n is dolgozik, és bár a New World még mindig fejlesztés alatt áll, néhányan a Lord of the Rings fejlesztőcsapatához csatlakoznak majd. A Lord of the Rings Online már 12 éve, hogy megjelent, és most úgy tűnik, hamarosan egy újabb MMO-val gazdagodik a széria. Sajnos az új Lord of the Rings MMO címe sem ismert még, így a megjelenés valószínűleg még nagyon messze van.

Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 2
gerikember avatar
Ha nem tolja a pofádba és nem pay to win akkor semmi gond vele. Remélem ez nem olyan lesz bár én nem is fogok ezzel játszani 😂
0
0
0
0
susguy avatar
A profit nem fán terem. F2P játékoknak is vannak költségeik, egy MMO-nak amit akár évekig is fent terveznek tartani pedig még inkább. Azzal nem fognak jól lakni hogy feltelepítettem a játékot. Ez a munkájuk, teljesen jogos hogy pénzt várnak vissza a termékük forgalmazásával.
0
0
0
0
deadly_cross avatar
a new world az nagyon bejovos 😀
0
0
0
0
Apor avatar
Volt Gyűrűk ura mmo, de megszünt. Most újra éleszti az Amazon? wtf? A Shadow of Mordor/War - szerintem mindenkinek az igényét kiszolgálja.

A másik... free to play = pay to win... Amazon módra 😃
0
0
0
0
💬 2
FrostnovaZ avatar
@Apor: Továbbra is van LOTR mmo, nem szűnt meg (vagy lehet te valami másra gondoltál, de a Standing Stone Games által fejlesztett még mindig létezik). A Shadow of Mordor/War meg nem mmo, így nehezen szolgálhatja ki azoknak az igényeit akik egy modern Gyűrűk ura mmo-ra vágynak.
0
0
0
0
Apor avatar
@FrostnovaZ: Mindegy... 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció