Free-to-play lett az Albion Online

Szerző: xoki | 2019. April 10. | hír | 5 hozzászólás

Az Albion Online egy hardcore élményt nyújtó sandbox MMO, amelyet ezentúl bárki kipróbálhat, ugyanis a játék mostantól a free-to-play címek sorait erősíti.

Ha kíváncsiak vagytok a játékra, akkor itt a tökéletes alkalom a kipróbálására. Az Albion Online-t a Steamen találjátok. A bejelentés mellett a Sandbox Interactive megosztotta velünk még, hogy a váltás nem lesz kihatással a jelenlegi üzleti modelljükre. Ez azt jelenti, hogy megmarad a Premium státusz, amelyet igazi pénzért vagy játékbeli fizetőeszköz segítségével tudunk megvásárolni. Mindössze annyi változik, hogy nem kell megvásárolnunk a játékot, ha játszani szeretnénk. A free-to-play játékosok semmilyen korlátozást nem fognak tapasztalni, és a játék minden tartalmához hozzáférhetnek.

Köszönetképpen a Sandbox Interactive egy Specter Wolf hátast, 1000 aranyat, három napos prémium státuszt, valamint egy játékbeli gyűrűt ajándékoz a Founders Pack vásárlóinak.

Albion Online
Albion Online
Albion Online
Megjelenés: 2017. July 17. (PC)
Műfaj: MMORPG, Sandbox
Fejlesztő: Sandbox Interactive
Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
csibeszke37 avatar
Letöltöttem indítom karakter generálás na gyerünk nézzük milyen erre négyezren várkoznak előttem a bejutásra. Ha veszek prémiumot akkor talán a második vagy a harmadik helyre betesz. Köszi de nem!
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@csibeszke37: Évekig fizetős volt, F2P átállás után ez a helyzet az összes játék esetében.
0
0
0
0
no avatar
Alapból F2P-nek tervezték, de lehetett venni hozzá támogató csomagokat a fejlesztés alatt. Majd a megjelenés előtt nem sokkal közölték: fizetős marad, ráadásul amolyan havidíjas féle. Most meg hurrá, F2P, azok után amekkora blamákat kb két év alatt elkövettek.
0
0
0
0
💬 2
Larten avatar
@Palanova: Minden relatív 😆 hogy fogja mindenki ajnározni a Blizzardot, ha ingyenes lesz az Overwatch is 😆
0
0
0
0
no avatar
@Larten: Kettő között van egy két apró különbség, de ettől még igen, sokan örülnének, ha az OW ingyenes lenne, más kérdés, hogy a mostani játékosok mit szólnának hozzá, de annak meg nem itt a helye.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció