Free-to-play lesz a Halo Infinite multiplayere

Szerző: xoki | 2020. July 31. | hír | 18 hozzászólás

A mai napon egy kiskereskedés, a Smyths Toys közzétette az első részleteket a Halo Infinite többjátékos módjáról, mely szerint az mindenki számára ingyenes lesz.

Az oldalról gyorsan eltávolították a bejegyzést, de az Xbox szivárogtató Klobrille szintén úgy gondolta, hogy a játék multiplayere tényleg free-to-play lesz. Klobrille már rengeteg hasonló információt részletezett számunkra azok hivatalos leleplezése előtt. Ezenfelül pedig kiderült még, hogy az Xbox Series X esetében 120 fps a cél, lesz battle pass rendszer, és kapni fogunk eddig még nem látott testreszabhatósági lehetőségeket.

A Microsoft azóta megerősítette a szivárgást, azaz a Halo Infinite többjátékos módja tényleg free-to-play lesz. További információkat későbbre ígérnek.

A Halo Infinite a tervek szerint még ebben az évben megjelenik Xbox Series X-re, Xbox One-ra és PC-re (Microsoft Store és Steam).

Halo Infinite
Halo Infinite
Halo Infinite
Megjelenés: 2021. November 15. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: 343 Industries
Hozzászólások: 17
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Amúgy melyik tv tud 120 fps-t a kövi genes konzolokhoz? Vagy lehet csak én maradtam le valamiről
0
0
0
0
💬 10
gigazte avatar
@Csakos10: Az emberek egy része monitoron játszik!
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
@gigazte: Csak nem a konzolosok. 90% TV-n nyomja.
0
0
0
0
gigazte avatar
@Quadgame94: "Egy része" azt írtam, szóval nem mondtam, hogy olyan sokan játszanak monitoron. Ez a 90% amúgy honnan jött? Van róla esetleg valami statisztikai adat, vagy cikk?
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
@gigazte: A konzolokon lesz relevans, marpedig konzolosok tenylrg nagy resze TV-n jatszik. GameRadaron vagy valami hasonlo oldalon volt egy poll ezzel kapcsolatba tavaly es vmi 66% volt az arany. Na most ott sok PCs is van, szval atlagban ez az arany csaloka. De legyen 70/30. En am rajtam kivul nem is ismeek olyat aki monitoron nyomná psel vagy xboxal pedig van par ismerosom. Mindenkinek a TV-re van kotve.
0
0
0
0
gigazte avatar
@Quadgame94: Az ismerőseim között is mindenki tv-n nyomja, szóval ők is ezt az arányt erősítik.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
@gigazte: Pedig nem vmi jó. Meg egy gyengebb monitoron is sokkal jobb az inputlag. Fifaban is eszrevettem 😃
0
0
0
0
gigazte avatar
@Quadgame94: Volt szerencsém tv-n is, és monitoron is játszani, sajnos tényleg érződik, hogy a monitor javára dől el a verseny, azonban mindenki a kényelemre törekszik ennek ellenére is.
0
0
0
0
LightLeach avatar
@gigazte: Igazából szerintem csak gondoljunk bele, van egy casual gamer, aki azt sem tudja magáról, hogy ő gamer, van otthon egy irodai szintű pc-je, van hozzá egy sima akármilyen 22"-os LCD monitora amire jó eséllyel D-SUB csatlakozón dugja rá a gépet. Kedvtelésből szeretne játszni valamivel, ezért vesz egy konzolt, egyrészt, lehet hogy nincs is HDMI azon a monitoron, másrészt ott a TV, ami meg alsóhangon 32"-os és valószínűleg a képe is mérfüldekkel szebb, őt nem fogja érdekelni, hogy melyiken mekkora az inputlag, azt se tudja mi az az inputlag.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
@Csakos10: Amelyiknek van HDMi 2.1 portja. Nem sokilyen van de a idén már elég sok ilyen lesz/van.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@Csakos10: A hardver papiron fogja tudni. Az, hogy nem lesz kihasználva nem gond, majd idővel kilesz.
Akit amúgy is érdekel az ekkora fps szám annak úgy is van hozzá olyan megjelenitő.
Személy szerint jó dolognak tartom ha tényleg 60 vagy 120 fps-t tud a konzol maga, legalább van tartalék.
0
0
0
0
lettpenzgepre avatar
Szuper hír! Csak ne legyen pay to win 😞
0
0
0
0
gigazte avatar
Egy kis kompenzáció! 😂
0
0
0
0
💬 4
no avatar
@gigazte: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
gigazte avatar
Na majd valaki úgy is megmondja a tutit, hogy ez "direkt nem realisztikus grafikával készült", vagy hogy a "játékmenet a lényeg nem a grafika"! Ha pedig a monotonítást mondod, hogy nem változott semmit a játék, akkor meg jön az, hogy "ennél a játéknál a multiplayer a lényeg"! 😆 Kár szépíteni, a Microsoftnak már csak a nagy címei maradtak, az új Halo és a Gears of War fejlesztői meg nem érnek fel az eredeti csapatokhoz... Még mindig vicces a Microsoft részéről, hogy ezzel akarják elindítani az új konzoljukat, szóval az ember így vegye őket komolyan a jövőben! 😂
0
0
0
0
santakigyo avatar
@gigazte: Már volt egy cikk erről. 4K 60 fps tudja a játék és a régi Halo élmény megmaradt. Már megy a magyarázás. 😀
0
0
0
0
gigazte avatar
@santakigyo: A fejlesztők részéről is megy a magyarázkodás, mert azt mondták, hogy megjelenéskor jóval szebb lesz a játék! Hiszem ha látom... Egy játékbemutatón arra kéne törekedni, hogy minél több embernek meghozza a vásárlási kedvet a játék, hát itt inkább az ellenkezőjét sikerült elérni!
0
0
0
0
santakigyo avatar
@gigazte: És legtöbbször (100%) a végleges csúnyább mint a bemutatott változat.
Most érdekes a téma, kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció