Forza Horizon 3 demó vált elérhetővé a Windows 10 áruházból

Szerző: xoki | 2016. November 04. | hír | 19 hozzászólás

Elfoglalt volt ezen a héten a Playground Games, folyamatosan a Forza Horizon 3-on folytak a munkálatok. Először megjelent a Alpinestars car pack, majd utána információkat adtak a játék első kiegészítőjéről, amely a következő évben fog megjelenni. Most pedig elérhetővé vált egy ingyenes demó Windows 10-en.

A demó különböző eseményeket foglal magába, amelyek teljesítése után online is játszhatunk barátainkkal, ahol együtt felfedezhetjük a demó térképét.

Végre megjelent a demó, és mivel ingyenes, ezért mindenképpen érdemes kipróbálni. A játék jó értékeléseket kapott, és hosszú idő után PC-re is ellátogatott a széria, ezért kár lenne kihagyni azt az élményt, amelyet nyújtani tud.

Forza Horizon 3
Forza Horizon 3
Forza Horizon 3
Megjelenés: 2016. September 27. (PC)
Műfaj: Verseny
Fejlesztő: Playground Games
Hozzászólások: 19
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
KriszHUN avatar
Nem béta hanem demó.A kettő nem ugyanaz. A béta az a nem teljes verzió a játékból, míg a demó egy lehetőség hogy kipróbáld a játékot!
0
0
0
0
techman86 avatar
Masterthief
Motorsoprt apex bétába van mentés ! 😀 hiába írják sokan,ne várjunk mentést egy bétától.......... ezt elcseszték,de kurvára 😕
0
0
0
0
Masterthief avatar
Na de gyerekek! Ez egy demó. Ne várjátok azt hogy mentési rendszer, Checkpoint legyen benne. Örülni kéne hogy egyáltalán adtak ki demót. Ne legyünk már telhetetlenek. Ha nem adnak ki, akkor meg az a baj.
0
0
0
0
Omis avatar
üljön bele az apex a forz 3 demójába minden inditásnál az elejéről kezdi
0
0
0
0
SpongyiBob avatar
Kár, hogy minden egyes indítás után több percig kell nézni az elején a bemutatót. Egyébként remek játék lett.
0
0
0
0
szkuviszneksz avatar
Nekem kétszer is kifagyott, miután ki kellett választani a nickname-t. Valami ötlet?
0
0
0
0
czene avatar
a mentésre van valami megoldás?
0
0
0
0
sisko avatar
Hát kipróbáltam a demót,nekem tetszik,szépen is fut meg minden,DE sajna ez sem támogatja a kormányom,úgyhogy ennyi volt,kár érte...
0
0
0
0
czene avatar
Szerintem nagyon szép és hangulatos játék.
0
0
0
0
Masterthief avatar
zsoltdeak17.
Erre utólag rájöttem. Mikor kezdtem jelőször játszani, nem léptem be a beállításokba, hanem csapattam egyből. 😃
Viszont a törésmodell nagyon gyenge.
0
0
0
0
Yezi_ avatar
Masterthief: „az autó nem porosodik, nem sárosodik, de még a kerekek sem, amikor homokos, murvás talajon hasítol vele, akkor sem.”

Pedig porosodik az rendesen.
https://i.imgur.com/4GGe58K.jpghttps://i.imgur.com/kaLaf9A.jpg
0
0
0
0
Masterthief avatar
Nos, akkor megosztom a tapasztalatom, véleményem a játékról.
Megoszló a véleményem, 2 irányban. Jó is, rossz is, tetszik is meg nem is.
Látványilag szép, tetszetős, de nagyon túlcsicsázott és letisztult, köszönhetően a szinte rikítóan harsány színvilágnak. Szinte olyan mint egy rajzfilmnek a színvilága, de tetszetős. Túlságosan élénkek a színek benne. A növényzeten a vízen és a hátteren is meglátszik. A hegyek pl. Már-már irracionálisan gazdag a színvilága egyes helyeken. De szép a szemnek egyébként, de valahol zavaró is kissé. Erre rátetéz az hogy baromira élesek a textúrák szinte mindenhol, és élesek, néhol túl sötétek az árnyékok.
Az is fura hogy a fák, ugyanazon textúrák. 2-3 fánál többfélét nem is nagyon láttam benne. Főleg a pálmafákon látszanak meg hogy egyformák.
A fizikai része is hasonló összegzéssel zárul nálam. Vegyes. Törés az nincs benne. Az valahogy kimaradt. Persze, értem én azt hogy ez autóverseny. De ha lezúzom a kocsit, annak nyomának kéne lennie. 😃 Jól összetörve, megkarcolva, stb. 😃 Nekipattansz egy szalagkorlátnak csutka gázzal, az autó pedig tip-top állapotban marad, mint ha most jött volna ki egy szalonból. 😃 Ha felborulsz szintén. 😃 Csak kéne bele valami realitás, törésmodell.
Másik szembeötlő fizikai dolog: az autó nem porosodik, nem sárosodik, de még a kerekek sem, amikor homokos, murvás talajon hasítol vele, akkor sem. 😃 A víz az meglátszik valamelyest a kasztnin, de hamar megszárad rajta. Túlságosan csilli-villi. Az aszfalt utak is. Mint ha az utat, az épületeket, most készítették volna, és milliónyi kéz pucolta volna fényesre és tisztára az összes felületet. 😃
Azon röhögtem, és nagyon érdekes, hogy a pálmafának ha csak nekitolatsz vagy neki megy az autó, kiszáll a helyéről, mint mikor fűkaszával dolgozik az ember és repkednek a gazok, szerte széjjel. 😃
A vezetés, az irányítás az jó. A vadítóan gyors tempó ellenére, aszfalton nagyon jó vezetni. Ritka ha kicsúszik az ember. Ha odafigyel, jó a reflex, akkor végig lehet verni a versenytársakat könnyen. Homokos talajon viszont eléggé csúszik az autó, nem árt vigyázni. Még a Buggy-nak is nehéz a homokos terep. Igaz még soha nem vezettem Buggy-t az életben. 😃
Kb. 1 órányit játszottam vele. 1080p-ben, alapból Medium beállítást ajánlott, így nem is totojáztam semmivel, maradtam a Medium beállításnál. Kellően gyors és stabil. Talán 2-szer vettem észre mikro laggot. Nem vészes.
Tehát, jó játék, de nagyon csicsás, és kissé hiányos imitt-amott. De élvezhető.
0
0
0
0
DzsekkSzperro avatar
Hát gyerekek,leszedtem a demót,konkrétan lesz@pom magam,olyan szép és élvezetes.
0
0
0
0
Masterthief avatar
Killikirály!
Csak írd be a Windows áruház keresőjébe hogy. Forza Horizon 3 demo, és kidobja rögtön.
0
0
0
0
mk10 avatar
de vártam már ezt nem volt letölthető pcre de most már igen *.*
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Már töltöm is. A Motorsport 6 Apex óta nagy Forza fan lettem, pedig az is demo szerűség. Egyébként ez egy butított verzió? Remélem nem időre megy.
0
0
0
0
no avatar
nem találom a Windows store-ba csak egy ilyen kód beváltása lehetőséget az az?
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció