Fortnite stílusú PvP játékon dolgozik a Ubisoft

Szerző: xoki | 2022. April 25. | hír | 4 hozzászólás

Tom Henderson (Exputer) új jelentése szerint nyolc forrás is megerősítette a Ubisoft Bordeaux következő projektjének részleteit. A tesztelésre invitáló emailekben a francia kiadó egy innovatív és modern PvP battle arena játékként hivatkozik rá.

Az egyelőre csak „Project Q” néven futó játék valójában a GeForce Now adatbázis kiszivárgásakor bukkant fel először. Most a Ubisoft elkezdte szétküldeni a játék korai verziójának tesztelésére invitáló leveleket. A „Project Q” két játékmódot tartalmaz: Showdown és Battle Zone. Előbbi tulajdonképpen egy battle royale, melyben négy 2-fős csapat száll szembe egymással, míg az utóbbi a játék Battle Arena módja.

Nem sokkal a fenti részletek után egy játékmenet-videó is kiszivárgott, amely alapján eléggé Fortnite-os beütése van, főleg a látványvilág emlékeztet rá a legjobban. A játékosok lehetőséget kapnak hőseik fegyverének és képességeinek kiválasztására. A fegyverek egyébként elég egyedinek tűnnek: kártyapaklik, tűzijátékok, kalapácsok, botok és festékpuskák közül lehet választani.

A szivárgásoknak köszönhetően a Ubisoft hivatalosan is megerősítette a játékot. Állításuk szerint nem egy battle royale-ról van szó, hanem egy több PvP módból álló címről, melyeknek egyetlen egy célja van: szórakoztatóak legyenek. Persze ez nem zárja ki a fentieket, hiszen a játékmódok egyike ettől még lehet battle royale is. A Ubisoft megerősítette azt is, hogy nem kerülnek NFT-k a játékba. A „Project Q” tesztelésére ezen az oldalon tudtok jelentkezni.

Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Liptik avatar
Inkább foglalkoznának egy AC MMO játékon, ahhoz legalább értenek, esetleg a POP Sand of time remaket kiadni hamar, utána jöhet a WW remake utána meg a TTT remake és utána egy új rész, ami nem a Orihoz hasonlítana, hanem a Ubisoft-oshoz, ja és új AC.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Megnéztem azt a gameplay-t vmelyik nap... hát egy bugyuta lövölde lesz ez is, valszeg meglesem majd egyszer de valszeg az lesz a vége hogy meghagyom más korosztálynak
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Jooovanaz... Nem csodalnam 1ebkent, ha vki tenyleg megvenne oket hamarosan, amig meg van ertekuk...
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció