For Honor: jönnek a dedikált szerverek

Szerző: xoki | 2018. February 11. | hír | 6 hozzászólás

A Ubisoft még tavaly júliusban jelentette be, hogy a For Honor dedikált szervereket is kapni fog, de nem siették el a dolgokat, hogy az új infrastruktúrába való átültetés zökkenőmentes legyen.

Most, egy évvel a játék megjelenése után a dedikált szerverek is bekerülnek a játékba, amelyre négy nappal a játék 5. szezonjának indulása után kerül majd sor.

Tehát az Age of Wolves rajtja után, február 19-én indulnak majd el a dedikált szerverek. Először csak PC-n, de később a konzolos verziók esetében is.

FOR HONOR
FOR HONOR
FOR HONOR
Megjelenés: 2017. February 14. (PC)
Műfaj: Akció
Fejlesztő: Blue Byte, Ubisoft Montreal, Ubisoft Quebec, Ubisoft Toronto
Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
BenJoe90 avatar
2k player van Steamen... és abban nincs benne a Uplayes, Xboxos, PS4-es játékosbázis. Elég könnyen talál meccseket, minimális várakozási idővel, nekem stabilan fut, eddig sem voltak gyakori disconnect-ek. Én folyamatosan játszok vele, és elég népes játékostábora van még mindig.
0
0
0
0
hashimoto avatar
Játszik ezzel még valaki? 😃
0
0
0
0
💬 3
Doge avatar
@hashimoto: Én most egy félév kihagyás után megnéztem mi van és nagy megdöbbentemre a játék fejlődött pozitív irányba nem mondom hogy 60 eurót megér de 30-at biztosan mert annyira nem rossz mint mondják.
0
0
0
0
hashimoto avatar
@Doge: Összvissz 2k player van.. Lehet, hogy most már jó, csak kicsit későn kaptak észhez, a playerek meg nem felejtenek könnyen. 😃
0
0
0
0
Doge avatar
@hashimoto: Ez igaz ilyennek kellett volna lennie 2k17 februárjába is.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció