Menu
Final Fantasy 14: kiderült, mikor jelenik meg a következő kiegészítő
Szerző: xoki, 2019. február 02., hír

A Final Fantasy 14 rajongói eseménye alatt kiderült, mikor jelenik meg a játék harmadik kiegészítője, amely 70-ről 80-ra emeli a maximálisan elérhető szintet, és új történetet, valamint területeket hoz majd magával. Ha ez még nem lenne elég, akkor ezeken felül a játék direktora, Naoki Yoshida azt is elárulta, hogy új kasztokra is számíthatnak a játékosok.

A Shadowbringers kiegészítő első új kasztja a Gunbreakers lesz. A Gunbreakers karakterek olyan kardforgatók lesznek, akik lőfegyverként is használhatják kardjukat. Ennek ellenére nem távolsági karakterről beszélünk, mivel a lőfegyver használata a közelharci csapásokat erősíti majd. Az új kaszt a tank szerepét fogja betölteni a játékban.

Egyelőre nem tudni, hol játszódik majd a kiegészítő, de a legtöbben Garlemaldra tippelnek, mindenesetre több új zóna is bemutatásra került. A Shadowbringers kilenc új dungeont hoz magával, és a harcrendszer is átesik egy kisebb ráncfelvarráson, amely valószínűleg néhány fölösleges képesség eltávolítását is magába foglalja.

Talán az egyik legérdekesebb új funkció, amely bekerül majd a játékba a kiegészítő érkezésével, a „Trust System” lesz. A Trust System lehetővé teszi, hogy csapatot formáljunk a játék jól ismert NPC-jeivel a több játékost igénylő küldetések elvégzéséhet. Ez pedig azt jelenti, hogy azok, akik egyedül szeretnek játszani, most már nem lesznek rákényszerítve, hogy csapatot keressenek a különböző tevékenységekhez.

A Final Fantasy 14 Shadowbringers kiegészítője július 2-án válik majd elérhetővé.

Ajánló
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 2
ichigo23619 avatar
3 hónapja | 2019. 02. 03. 01:53:02
#
sokat érek vele miközben előfizetéses.
bőven elég a netért havidíjat fizetni, nemhogy egy játékért.
hekli96 avatar
3 hónapja | 2019. 02. 03. 16:49:07
#
@ichigo23619: A legtöbb MMO-ban viszont opcionális a prémium tagság ami ha nem akarsz sz**ni erősen ajánlott, és/vagy mocskosul p2w. 10.99 euró havonta szerintem itthon is simán kibírható cserébe a játékban található dolgok 99,9%-a nem euróhoz van kötve. Plusz mivel nem f2p az összes idegbeteg vérpistike és 13 éves fotelharcos elkerüli, ergó merem állítani a legjobb communityvel rendelkező MMO ever.


Lite versions: