Menu

Filmet készítenek a Ghost of Tsushimából

Szerző: Pafry, 2021. március 30., hír

Nem kellett sokat várni, hogy a tavalyi év egyik legjobban sikerült játékára a filmiparban is felfigyeljenek. A Ghost of Tsushima a fejlesztők elmondása szerint maga is filmekből inspirálódott, most pedig a Sucker Punch Productions alkotását adaptálják majd a filmvászonra.

A rendezői székbe az a Chad Stahelski ül majd, akinek a John Wick trilógiát is köszönhetjük, így egy akciódúsabb, pörgősebb filmre számíthatunk az előjelek alapján. A film a Sony Pictures és a PlayStation Productions gondozásában készül majd, a játékot fejlesztő Sucker Punch részéről pedig Peter Kang fog ellátni executive produceri feladatokat.

A szereplőgárdáról egyelőre nem tudni még semmit, hiszen a film előkészületei még igencsak korai fázisban vannak, azonban mindenképp érdekes lesz majd látni, hogy ki fogja játszani a főhős, Jin Sakai szerepét. A játékból egyébként az eddig eltelt kevesebb mint egy év alatt, több mint 6,5 millió példány fogyott, ami a fejlesztőcsapat történetében nagy sikernek számít.

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 3
HackVise avatar
14 napja | 2021. 04. 04. 11:23:07
#
Hát nem tudom kihogy van vele, de nekem ez a játékokbol film készítés sose jött be, valószilüleg most se lesz másképp :D
Törölt hozzászólás
Warzoz avatar
19 napja | 2021. 03. 30. 13:43:27
#
@saltyboi69: Vigyázz mit kívánsz. Később még musical lehet belőle...
Apor avatar
19 napja | 2021. 03. 30. 18:00:39
#
@Warzoz: A Producerek című musical-film Uma Thurman-nal nekem nagyon tetszett. :D


Lite versions:
Vírusírtó balVírusírtó jobb