FIFA 20: az EA már dolgozik a karriermód javításán

Szerző: xoki | 2019. September 29. | hír | 16 hozzászólás

A FIFA 20 rengeteg negatív kritikát kapott megjelenése után a bugos karriermód miatt. Az EA most elárulta, hogy már készül a javítás, de ne számítsunk rá azonnal.

Sajnos a karriermódban tényleg rengeteg hibára figyeltek fel a játékosok, és ezeket a Redditen össze is gyűjtötték, hogy felhívják rá az EA figyelmét. Ezeknek a bugoknak köszönhetően például a legjobb csapatok a ranglista végére kerülnek, a csapat összeállításnál a játékosok teljesen véletlenszerűen megváltoztatják pozíciójukat, az AI játékosok pozícionálása nagyban legyengíti a csapatunkat, és még sok más. Sajnos a hibák között olyanok is akadnak, amelyek már a korábbi részekben is jelen voltak.

A FIFA 20 játékosai által összeszedett hibák listáját itt találjátok. Az EA pedig megpróbált egyesével reagálni a legkiemelkedőbb problémákra egy fejlesztői kérdezz-felekben. A legtöbb válaszukból az vehető ki, hogy a fejlesztőcsapat jelenleg is a probléma forrását keresi, vagy már megtalálták a megoldást, és azt valamelyik későbbi frissítés tartalmazni is fogja.

Corey Andress Twitteren elmondta, hogy a fejlesztőcsapat tud a problémákról, és ezekre fókuszálnak majd elsősorban. A FIFA 20 első frissítése viszont már elkészült, ezért további javításokat, tehát a karriermód változtatásait már nem lehet hozzáadni. Remélhetőleg az ezt követő patch már orvosolni fogja a problémák legnagyobb részét, hiszen a legtöbb bug élvezhetetlenné, legrosszabb esetben pedig játszhatatlanná teszi a játék említett módját.

FIFA 20
FIFA 20
FIFA 20
Megjelenés: 2019. September 19. (PC)
Műfaj: Sport
Fejlesztő: EA Canada
Hozzászólások: 15
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
gigazte avatar
Miért nem lepődtem meg? Évről évre ugyanaz, csak annyi különbséggel, hogy egyre bugosabban adják ki... 😆
0
0
0
0
💬 1
IdkBroo avatar
@gigazte: Hello Oliver
0
0
0
0
santakigyo avatar
Fura egy évről-évre érkező játék ami gyakorlatilag 90% ugyanaz, semmi újat nem ad, de mégis van benne hiba.
Mi lenne ha a mai időkben kellene valami teljesen újat alkotni a nulláról?
0
0
0
0
💬 3
Balu_kapitany avatar
@santakigyo: Kasszasiker lásd Cyberpunk2077
0
0
0
0
santakigyo avatar
@Balu_kapitany: Még nem jelent meg,de reméljük az lesz.
0
0
0
0
Csicso avatar
@santakigyo: 😃 a Windows 10? Félévente jön ki egy "újabb" fingreszelt változat és még is mindig van vele valami gond. (nálam nem szokott hiba lenni és én szeretem de sokan panaszkodnak és kisebb hibákba én is belefutottam amit build upgrade-eken keresztül sem tudtak kijavítani pedig bőven tudják)

Egyszerű, röviden és tömören: a tesztelésre, ellenőrzésre LÓFAXT sem fordítanak. Mert az PÉNZBE kerül sajnos.
0
0
0
0
19ati93 avatar
Nagy sírások voltak, ennyire elcseszni valamit .. 😃
0
0
0
0
no avatar
Gondolom ismét volt tesztelés kiadás előtt 😊

Spoiler!
Ez majd a user dolga 😶
0
0
0
0
💬 2
Balu_kapitany avatar
@LordSzalko: Hát az plusz pénzkiadás azt meg nem engedhetik meg maguknak
0
0
0
0
no avatar
@Balu_kapitany: Nem bizony.
0
0
0
0
Wihay avatar
Az egész játékon illene a javítás, nem próbáltam de hallottam hogy megint a futás számít..
0
0
0
0
gyuri191 avatar
na már kezdödik a szokásos hogy félkész játékot adunk ki megjelenéskor ésrá 1 év múlva patchekel lesz olyan amilyennek lennie kellet volna megjelenéskor
0
0
0
0
💬 3
woodbear avatar
@gyuri191: Annak a játéknak Fifa21 lesz a neve 😀
Persze az is tele lesz hibával aztán jön a 22....és így a végtelenbe és tovább
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@woodbear: Végülis jogos 😃
0
0
0
0
Csicso avatar
@woodbear: Ez van, sajnos, megjegyzem a FUT-on kívül - mert az hozza a pénzt - a többi játékmódot leszarják, és ahogy fentebb írtam sajnálják a tesztelésre a pénzt és igazuk van mert:
- az emberek megveszik, méghozzá sokan és rendszeresen
- a felháborodásnak az EA felé anyagi következményei nincsenek, pl. ha lenne olyan szabály amire nemzetközileg rá lenne kényszerítve, hogy ha egy játékban a súlyos hibák száma eléri az X-et és 1 hónapon belül nem javítják visszajár a játék árának a fele vagy akár több

Sajnos egy bajnokságok, keretek, mezek frissítésén kívül nem sokat csinálnak és ezért elkérni 20 ezer forintot az már több mint pofátlanság.

Csak offline játszom ezért vettem egy nagy levegőt és a FIFA 19-et már nem is vettem meg CPY verziót használtam, most pedig, hogy már elavultak a keretek, a mezek a bajnokság szerkezete áttértem a PES 19-re és a SmokePatch-re ami tökéletes: naprakészt, keretek, mezek, logók, statok, reklámtáblák, eredményjelző táblák, átvezető animációk, zenék, szurkolói hangok stb.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció