Felfedték a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom megjelenési dátumát

Szerző: xoki | 2023. February 10. | hír | 13 hozzászólás

A játék tavalyi elhalasztása után sokakban felmerült a kérdés, hogy a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom vajon megjelenik-e 2023 első felében? Legutóbbi bemutatója során a Nintendo szerencsére megnyugtatta a rajongókat, hogy már csak néhány hónapot kell kibírniuk.

A februári Nintendo Direct egy új Tears of the Kingdom trailerrel és a megjelenési dátum bejelentésével zárult, és szerencsére már tényleg nem kell sokat várnunk a rendkívül népszerű The Legend of Zelda: Breath of the Wild közvetlen folytatására. Ezúttal Hyrule darabokra szakadt, és a terület egyes részei lebegni kezdtek, Link pedig mindent megtesz majd a rend helyreállítása érdekében.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom május 12-én érkezik, amely a kiadó első 70 dolláros játéka lesz. A Nintendo képviselője a Game Informernek adott interjúban kifejtette, hogy nem ez az árcédula lesz jellemző minden jövőbeli játékuk esetében, ugyanis ezt mindegyik címnél külön fogják elbírálni.

Hozzászólások: 8
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 2
kismadar avatar
Nagyon jó exkluzívjaik vannak a Zeldán kívül is, szóval abszolút megéri.
0
0
0
0
no avatar
@kismadar: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
kismadar avatar
A Pokémon a felnőtt gyerekek kedvence is, ha esetleg vennék a jövőben Switchet, nekem biztos egy Pokémon játék lenne az első hozzá, igaz nem ez a mostani 2 játék, mert sajnos ezeknél a játékoknál is érezhető egy lejtmenet. Aztán ott vannak még a Mario játékok, Bayonetta, és még sorolhatná az ember. 😀 Amúgy már jó másfél éve szemezek egy Lightos Switch-el, csak mindig van olyan dolog, amire az embernek költeni kell, és általában csak hiú ábránd marad.
0
1
0
0
DDarkness avatar
Alig várom, hogy le emuláljam mint az elődjét. :)
0
0
0
0
💬 5
enslaved avatar
@DDarkness: Én meg alig várom, hogy végre megjelenjen Nintendóra. Minden Zelda ott van nálam a legjobb ötben abban az évben, amikor megjelenik. Az emuláláshoz meg ugyanúgy meg kell venni az eredeti játékot, én még nem játszottam egyet sem közülük PC - n, csak konzolokon. Persze az egyéb ide nem illő megoldásoktól most tekintsünk el.
0
0
0
0
DDarkness avatar
@enslaved: A Breath of The Wild volt az egyetlen Zelda amit valaha játszottam, plusz az egyetlen játék amit valaha emulálva vittem végig. Azért egy játékért nem igazán éri meg konzolt venni, szóval maradtam ennél a megoldásnál.
0
0
0
0
enslaved avatar
@DDarkness: Nekem a Zelda olyan, mint az evés, kihagyhatatlan, és tényleg semmi mást nem játszottam még eddig a Breath of wild - on kívül a Switchen. Anno ugyanez volt a PS - nél is, The Last Of Us 2, persze ott azért más játékok is befigyeltek már, pláne most amikor van már új God of war meg Horizon. Én egyébként szinte minden Zeldát végig játszottam, etalon számomra mint az AC sorozat (leszámítva az első részét, ami egy borzalom volt számomra).
0
1
0
0
mortou4 avatar
@DDarkness: Én próbáltam, de nem ment. Te hogy csináltad?
0
0
0
0
no avatar
@mortou4: Törölt hozzászólás
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció