Felfedték a Desperados 3 megjelenési dátumát és gépigényét

Szerző: xoki | 2020. April 22. | hír | 3 hozzászólás

A Desperados 3 a 2001-es Desperados: Wanted Dead or Alive régóta várt előzménytörténete, amelyben visszatér John Cooper is, hogy egy újabb remek, valós idejű taktikai élményben legyen részünk.

A Desperados 3 egy történetvezette lopakodós taktikai játék, amely könyörtelen vadnyugati körítést kapott. A játékban öt egyedi karaktert irányíthatunk, akik mind rendelkezni fognak hasznos képességekkel is. Az előző részt a Spellbound Entertainment készítette, a Desperados 3-on viszont a Mimimi Games dolgozik, akik most bejelentették, hogy pontosan mikor is érkezik a várva várt játék.

A Desperados 3 június 16-án fog megjelenni, és a bejelentés mellé a játék kiadója, a THQ Nordic egy új trailert is közzétett, illetve a rendszerkövetelményekről is lerántották a leplet.

Desperados III
Desperados III
Desperados III
Megjelenés: 2020. June 16. (PC)
Műfaj: Stratégia, Lopakodó, RTT
Fejlesztő: Mimimi Games
Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Nekem a széria teljesen kimaradt, de ez egész pofásnak tűnik, valszeg behúzom Steam-en.
0
0
0
0
pcboy avatar
Az egy az örök. Azt kéne megírni win 10 semmi új grafi csak fusson. Nem látom a trailerben azt a nosztalgikus jó desperadot mint amit átéltem.
0
0
0
0
💬 1
Csicso avatar
@pcboy: 21 éve jelent meg a játék, ha mondjuk 10-15 éves voltál akkor azt az élményt már nem lehet visszahozni. Ez olyan mint aki gyerekként 10 évesen látta a 80-as években a Star Wars-t, majd 30-40 év múlva pedig fanyalog.

Nekem is volt ilyen, pl. a Commandos, a Duke Nukem, Red Alert. Ha a Remastered Red Alert kijön kipróbálom.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció