Fekete Párduc és Vasember játékokon dolgozhat az Electronic Arts

Szerző: xoki | 2022. August 09. | hír | 1 hozzászólás

A néhány héttel ezelőtt felröppent hírek szerint az Electronic Arts kiszemelte magának a Marvel licencet, és állítólag már két teljesen új projektbe is belevágtak.

Jeff Grubb a Giant Bombtól körülbelül egy héttel ezelőtt jelentette ki, hogy az EA egy egyjátékos Fekete Párduc játékon (Project Rainier), illetve egy másik Marvel-projekten dolgozik. Tom Henderson szerint néhányan azt állítják, hogy a névtelen projekt egy Vasember-játék, de sajnos egyelőre nem tudta konkrétumokkal alátámasztani ezeket a pletykákat.

A Black Panther állítólag egy nyílt világú cím, de egyelőre nem tudni, hogy a történet helyszíne Wakanda lesz-e. A csapat a fejlesztés korai szakaszánál tart még, amely nem meglepő, hiszen a stúdió csak egy éve alapult meg. A projekt élére a Middle-Earth: Shadow of Mordor és a Shadow of War mögött álló Monolith Productions korábbi alelnöke, Kevin Stephens került.

Az EA nemrég megtartotta negyedéves pénzügyi beszámolóját, ahol felfedte, hogy bevételük 70%-a live service címekből ered, de külön kitértek az egyjátékos címek fontosságára is. Korábban teljesen lemondtak az ilyen játékokról, szóval mindenképpen jó látni, hogy ezentúl nem csak a multiplayer/live service játékok élveznek majd prioritást.

Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
downuser avatar
Megtorlóból lenne jó valami új játék.

Az Avengers-játék még mindig kísért a múltból, annak ellenére hogy a Galaxis őrzői-játék jobban sikerült.
Az a baj ezekkel a nagy kiadókkal, hogy már jó ideje nem feltétlen azt nézik mi tetszene a játékosoknak, hanem az a prioritás, hogy mi a legjobb a kiadó kasszájának.
Az új/felújított Pókember egyébként felkeltette az érdeklődésem, remélem azt nagyon nem hagyják ebek harmincadjára, viszont az EA-games-től valamiért elkap a gyomorgörcs ha arra gondolok, mennyire pofátlanok tudnak lenni a minimális tartalom/maximális ár tengelyen.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció