Fejlesztői PlayStation 5-öt próbáltak értékesíteni az eBay-en

Szerző: xoki | 2021. August 05. | hír | 4 hozzászólás

A PlayStation 5 bejelentése előtt kiszivárgott egy V alakú fejlesztői verzió, amelyről ekkor még elég sokan azt feltételezték, hogy ilyen lesz a végleges dizájn is. Úgy tűnik, valaki több ilyen modellhez is hozzájutott, és az egyik legnépszerűbb aukciós oldalon megpróbálkozott túladni azokon, viszont ezeket gyorsan eltávolították.

Az Xbox One és a PS4 generáció kezdetén a „Durango” kódnéven futó Xbox dev kit is rossz kezekbe került, szóval a jelenlegi egyáltalán nem az első ilyen eset. A fejlesztői PS5 konzolok néhány órára bukkantak fel az eBay-en néhány kép kíséretében. Az ajánlatok egészen 2850 euróig is felmentek, majd hirtelen eltűntek az oldalról. Egyébként ezeket a konzolokat két teljesen fekete DualSense kontrollerrel árulták, miközben a végleges verzió kétárnyalatú fekete és fehér dizájnban vált elérhetővé.

Sajnos pontosan senki sem tudja, mi történt, mivel az eBay egyelőre nem adott ki közleményt ezzel kapcsolatban. Valószínűleg a Sony gyors intézkedésének köszönhetően kerültek le az oldalról, de nincs kizárva, hogy az eladó egy nagyon jó privát ajánlatot kapott a konzolokért, illetve a lehetséges következményektől való félelem is közrejátszhatott.

Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TRACERHD avatar
Sokkal jobban néz ki ez a változat.
0
0
0
0
💬 1


Elfelejtett jelszóRegisztráció