Február közepén várható a következő nagy leárazás a Steamen

Szerző: xoki | 2018. January 24. | hír | 8 hozzászólás

Hamarosan sor kerül a következő nagy leárazásra a Steamen, ezért most már érdemes azt megvárni, mielőtt komolyabb pénzköltés mellett döntenénk.

Valaki kiszivárogtatta a következő akció idejét, amely a kínai újévkor veszi kezdetét. Az elmúlt néhány év során a Valve könnyebbé tette a fejlesztőknek, hogy elérhetővé tegyék játékaikat a Steamen. Ez azt is eredményezte, hogy sokan hozzáférést kaptak a Steam privát, fejlesztői fórumaira, ahol a Valve bejelentéseit is közzéteszi, mint például a következő leárazás időpontját. Ebből kiindulva nagyon gyorsan és könnyen kiszivároghat egy-egy információ, ahogy az most is történt. A SteamDB tweetjében a pontos dátum is szerepel, amely szerint az akció február 15-étől február 19-éig fog tartani.

Ha szeretnél valamit akciósan beszerezni, akkor érdemes feljegyezni valahova a fenti dátumot.

Hozzászólások: 7
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Gyrger72 avatar
Mekkora leárazásokra lehet számítani?
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
Régen volt , hogy egyszerre több játékot vásároltam persze mindegyikbe belekezdtem ,de sose jutottam egyiknek se a végére. 😆
Amióta azt csinálom hogy 1 game vásárlás , azóta mindig befejezem mert tudom , hogy nincs más új játék a könyvtáramban 😆
0
0
0
0
💬 1
Andris18 avatar
@Arthur Morgan: Attól még megveheted akciósan csak ne telepítsd fel 😃
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
sanyi236 avatar
Nekem nem a legjobbak a tapasztalataim vele. Nem tartja stabilan a 60fpst, ha másik szobában van a tv amire streamelni szeretnél, akkor kell neki a kábeles kapcsolat, mert wifin keresztül használhatatlan.
0
0
0
0
gigazte avatar
Remélem PS Storeon is lesz! 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció