Fantasy videojáték franchise-on dolgoznak a PUBG fejlesztői

Szerző: Pafry | 2021. July 27. | hír | 1 hozzászólás

A PUBG-t sokan kritizálják a rengeteg bug, és sokszor balansz nélküli játékmenete miatt, ám ezek mellett is rengetegen játszanak a koreai Krafton által kiadott battle royale-lal. A csapat ezáltal már több irányba is bontogatja a szárnyait, egyrészt több új felvonása is érkezik a PUBG-nek, mint például a New State alcímre keresztelt, jövőben játszódó vadhajtás, vagy épp szintén abban az univerzumban játszódó The Callisto Protocol.

A friss bejelentés szerint most pedig egy fantasy franchise megalkotásába vágják a fejszéjüket, a koreai „The Bird That Drinks Tears” regénysorozatot kívánják adaptálni videojátékok formájába, ők maguk pedig csak úgy utalnak rá, hogy ez lesz „a koreai Witcher”.

Nem véletlen az összehasonlítás, a csapat sokat inspirálódott az Andrzej Sapkowski által megalkotott világból, valamint a CD Projekt Red kirobbanóan népszerű The Witcher trilógiájából, ennek mintájára pedig könnyen meglehet, hogy a videojátékok mellett könyveket, filmeket, sorozatokat, képregényeket is kaphatunk majd a jövőben a franchise megalakulása után. A koncepcióról magáról egyelőre még nem sokat tudni, a fejlesztők egy sötét atmoszférájú RPG-nek álmodták meg a játékot, amelyet kizárólag egyszemélyesre terveznek, mindenféle multiplayer nélkül.

A franchise minden bizonnyal még váratni fog magára egy darabig, hiszen már így is sok mindenbe kezdtek bele a fejlesztők, ám egy jó fantasyt minden bizonnyal mindig szívesen fogadna a játékosközösség.

Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.


Elfelejtett jelszóRegisztráció