Ezentúl csak két évig használhatók fel a Ubisoft Club pontok

Szerző: xoki | 2018. December 04. | hír | 12 hozzászólás

A Ubisoft legtöbb játéka esetében Ubisoft Club pontot is szerezhettek (amelyet mint „units”, azaz egységként is emlegetnek) különböző kihívások teljesítésével, vagy az áruházban történő vásárlással. Ha belemerültök egy játékba, valószínűleg feltűnik majd, hogy elég sok beváltható pontra tettetek szert, amely segítségével apróbb kozmetikai cuccokat és egyéb itemeket oldhattok fel a könyvtáratokban található játékokban.

Ezek a pontok ez idáig bármeddig megmaradtak, viszont 2019. április 1-jétől kezdve 2 év áll majd a rendelkezésetekre, hogy felhasználjátok. A Ubisoft közzétett egy GYIK-ot, amelyben figyelmezteti a játékosokat, hogy a Ubisoft Club egységek 2 év után lejárnak és eltűnnek a Ubisoft fiókból. Ha valamennyit elhasználtok, akkor mindig a legrégebbi pontok kerülnek először levonásra.

A Ubisoft összehasonlítja majd a 2017. március 31-ig megszerzett pontokat az említett dátum, valamint a 2019. március 31-e között felhasznált pontokat, és a határidő lejárta után a különbség eltűnik. Azt, hogy a jelenlegi állás szerint mennyi pontotok veszik majd el, itt tudjátok megnézni.

Hozzászólások: 12
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
wgeorge85 avatar
Most "gyúrhatok" az Uplay-os játékokra.😆
0
0
0
0
csuz-li avatar
Ez vicces. Az odyssey-ben ugyan vettem pár dolgot a pontokért, de a legtöbbet el is rejtettem később a játékban, mert csak zavartak. Persze elkölthetném a többi cuccra is, csak minek? Viszont 20 pontért lehetett kedvezményt kapni új játék vásárlására. Azonban nem úgy néz ki, mintha két éven belül kiadnának valami olyat, amit ott akarnék megvenni...
0
0
0
0
no avatar
Eddig alig találtam használható cuccot a pontokért, ezért nem költöttem el. Talán ha értelmes dolgokat lehetne érte venni akkor költenék az emberek.
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
Tessék 20% kedvezmény játék vásárláshoz a ubisoft store-ba akit érdekel: CLUB-EHYS-MG5N-CD2F-3PK7
Ha már elvesznek akkor beváltom ilyen kedvezményekre 😆 Nagy kitolás ez... Ha bevezetnek valami újat nem fog érdekelni mert azt is majd pár év után megszüntetik...
0
0
0
0
WeKing avatar
Ez mekkora f*szság 😃 Most miért ne maradhatna meg az a nyomorult kis pont? Teljesen felesleges húzás..
0
0
0
0
💬 7
Kemy avatar
@WeKing: Így van, teljesen felesleges és unszimpatikus húzás. Pont semmibe nem kerülnek azok a nyavalyás pontok... 😃
0
0
0
0
WeKing avatar
@Kemy: Egyszerűen nem értem miért lesz ez jó nekik? 😃 nem arról van szó, pont lesz*rom, ha elvesznek a pontok, nem olyan nagy cucc de akkor is.. MIÉRT?! 😃 *** logic
0
0
0
0
susguy avatar
@WeKing: Semmi borzasztóan értelmetlen nincs ebben, ez alap biznisz. Az ilyen pontok csak arra jók hogy vásárlásra ösztönözzék az embert, ha elhasználod csak akkor ér nekik valamit. Ha Jóska a végtelenségig ül rajtuk és végül el sem használja, azzal nem sokra mennek, ezért, mint az esetek 95%-ában ahol hasonló pont rendszer van online üzleteknél, időhöz kötik a pontok használatát. Én se csippantom az Ubifostot, de ez egy teljesen egyértelmű és jogos üzleti lépés.
0
0
0
0
szilver avatar
@susguy: Mert ha nem költik el így sem az emberek ugye és elvesznek a pontok akkor az megéri nekik igaz?!Logic 😊
0
0
0
0
susguy avatar
@szilver: Mindenhol ezzel próbálják rávenni a vásárlókat hogy költsék a pénzüket. Lehetne más kérdés hogy ez mennyire működik, de nyílván nem azért használják ezt sok helyen mert annyira hasztalan lenne. Ha csak tíz játékost rávesznek ezzel arra hogy elköltsék a pontjaikat valamire mielőtt lejárnak, már profitáltak. Saját logikád alapján lehet hogy nincs értelme mert te éppen nem költenéd el, de az Ubisoft ezt pont leszarja és azokat célozza akik elköltik, és ha tetszik ha nem, lesznek ilyenek.
Logic 😊
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció