Ezek lesznek a Google Stadia nyitócímei

Szerző: xoki | 2019. November 13. | hír | 18 hozzászólás

A Google felfedte a hamarosan induló streaming szolgáltatásának nyitócímeit. A Google Stadia első körben 12 játékkal indul, és még ebben az évben további 14 címmel fog bővülni a választék.

A Google végre közzétette azon játékok listáját, amelyekkel a Founder's Edition, illetve a Premiere Edition vásárlói játszhatnak majd a szolgáltatás indulásának napjától, azaz november 19-étől. Az alábbi 12 játékról van szó: Assassin's Creed Odyssey, Destiny 2, GYLT, Just Dance 2020, Kine, Mortal Kombat 11, Red Dead Redemption 2, Rise of the Tomb Raider, Samurai Shodown, Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition, Thumper és a Tomb Raider: Definitive Edition.

A Google további 14 játékról is lerántotta a leplet, amelyek még ebben az évben elérhetővé válnak, bár egyelőre nem tudni pontosan, hogy mikor. Ezek pedig a következők: Attack on Titan 2: Final Battle, Borderlands 3, Darksiders Genesis, Dragon Ball Xenoverse 2, Farming Simulator 19, Final Fantasy 15, Football Manager 2020, Ghost Recon Breakpoint, Grid, Metro Exodus, NBA 2K20, Rage 2, Trials Rising és a Wolfenstein: Youngblood.

Ezek mind nagyszerű játékok, viszont szinte mindegyik játszható már egy ideje, szóval ilyen téren nem sok újdonság várható. Kivételt képez a GYLT, amely Google Stadia-exkluzív lesz. 2020-ban már új címek (DOOM Eternal, Watch Dogs Legion, Gods and Monsters, Cyberpunk 2077) is bekerülnek a kínálatba, viszont a Ubisoft elhalasztotta a játékait, így ezekből kettő nem lesz nagy hatással a Stadia kezdeti népszerűségére.

Remélhetőleg a Stadia Base megjelenésekor a szolgáltatás már jóval nagyobb kínálattal fog rendelkezni, addig pedig kénytelenek leszünk beérni a fenti 26 játékkal.

Hozzászólások: 18
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Maros avatar
Köszönöm szépen, de én nem fogok kérni belőle! Ott van nekem a saját PC-m, amire nem kell előfizetnem!
0
0
0
0
💬 13
no avatar
@Maros: Ez igaz, cserébe 1-6 évente veheted meg újra a vasat (~300-400k).
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@Palanova: De ha 6 éven keresztül előfizetsz az is 250k minimum szóval majdnem ugyan ott vagy.
0
0
0
0
no avatar
@Warlordcommander: És 6 év alatt kb folyamatosan csökkenő teljesítményben lesz részed, valamint 250k vs 350k azért nem mindegy.

Félreértés ne essék, én nem támogatom ezt a fajta megoldást, mégpedig azért mert nálam nem tudja kiváltani a PC-t. Innentől kezdve nekem nem opció.
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
@Palanova: A teljesítmény idővel rosszabb lesz egy gépben, ebben igazad van. De ha a játékot streamelik az nem fog olyan kristály tisztán átjönni mint egyesek gondolják. YT videó környékén lesz és az azért elég ronda, ezen felül meg ott van a lag. De ezeket idővel orvosolják, egyszer valószínű, hogy olyan lesz a technológia, amikor már szinte tökéletes lesz a tömörítés vagy akár nem is kell tömöríteni.
0
0
0
0
Maros avatar
@Palanova: Inkább megveszem a vasat, mint hogy, olyanért fizessek havonta ami sosem lesz enyém. Szerintem még így is olcsóbban megúszom hosszútávon!
0
0
0
0
no avatar
@Maros: Egyik szoftver sem a "tiéd"...
0
0
0
0
Maros avatar
@Palanova: Na és ha torrentról töltöm le?
0
0
0
0
no avatar
@Maros: Jogilag akkor sem lesz a "tiéd", de ezzel remélhetőleg tisztában vagy.
0
0
0
0
Maros avatar
@Palanova: Csak digitálisan. Például letöltöttem a Far Cry 5-et torrent oldalról, beinstaláltam és akkor játszom vele mikor csak szeretnék, független attól hogy, van e net vagy nincs. Vagy ha a Uplay megszűnne az sem befolyásolna.
0
0
0
0
Ayistion avatar
@Maros: Azaz, virágbóti játék, az nagyot megy. 😀 Ha megveszel egy szoftvert, legyen az a Far Cry 5, hiába van ott a kezedben a játék, akkor sem a tiéd, csak bérled, vagyis kapsz rá jogot hogy használd. 😀 Mekkora egy rohadékok ezek a cégek, nem de bár? 😊
0
0
0
0
Maros avatar
@Ayistion: Hát igen. Bezzeg a régi szép idők! 😕
0
0
0
0
no avatar
@Palanova: Ez a módszer olyan grafikát ad mint egy régi generációs konzol.. meg nem is az az érzés.. gondolj bele mekkora laggok lesznek.. egy 360 as filmben ha körbe nézel mekkora alap motion blur van... Akkor ezen a platformon játékok közben mekkora lesz.. 😃
0
0
0
0
Neuralink_2022 avatar
Havi kb 3500 huf, de kiváncs vagyok a minőségre
0
0
0
0
janihunk avatar
Ez előfizetéses lesz? Vagy ingyenes?
0
0
0
0
💬 2
Warlordcommander avatar
@janihunk: Előfizetsz + külön a játékokért de néha adnak vmit ingyen elvileg.
0
0
0
0
DeadPlayIt avatar
@Warlordcommander: Lesz ingynes része is, maga a basic ingyen lesz, 1080p 60fps el.
Csak a 4k 60fps ért kell majd fizezetni, de itt "elméletben adnak majd ingyen játékot néha, néha.
Meg persze a játékokat megkell venni.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció