Ez lehet a Far Cry 6 új megjelenési dátuma

Szerző: xoki | 2020. November 20. | hír | 9 hozzászólás

A Ubisoft korábban elárulta, hogy a Far Cry 6 sajnos nem fog elkészülni a tervezett dátumra, ezért kénytelenek voltak határozatlan időre eltolni a játékot.

Eddig csak annyit tudtunk, hogy 2021 februárja helyett valamikor az év későbbi szakaszában érkezik. Sajnos hivatalosan továbbra sem fedték fel az új dátumot, de a Microsoft Store-ban frissült a Far Cry 6 aloldala, amely alapján a játék 2021. május 25-én fog megjelenni.

A Ubisoft egyik korábbi konferenciahívásán a befektetőknek elmondta, hogy a Far Cry 6 csak a következő pénzügyi évben fog megjelenni. Ugyebár ez a 2021 áprilisa és 2022 márciusa közötti időszakot jelenti, tehát a május 25-e teljesen valós dátumnak tűnik. Ez pedig egyben azt is jelenti, hogy a játékot csak három hónappal csúsztatták el, de természetesen mindenképpen a Ubisoft hivatalos közleményéből tudjuk majd meg, hogy valóban így van-e.

Far Cry 6
Far Cry 6
Far Cry 6
Megjelenés: 2021. October 07. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, FPS
Fejlesztő: Ubisoft Toronto
Hozzászólások: 9
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
csuz-li avatar
Az utóbbi pár részben az tetszett a legjobban, hogy közösen tudtuk nyomni a küldetéseket. Úgyhogy ez is város, mert jó mókának ígérkezik ebből a szempontból. Addig is: tud valaki olyat, ami hasonlóan működik? (egy, vagy két haverral tolható single kampány.)

Csak mert tele van a hócipőm a halasztásokkal. Az utóbbi öt évben olyan érzésem van, hogy a bejelentett megjelenési dátum csak azért van, hogy be tudjanak jelenteni halasztást a "jobb játékélmény", vagy a "tökéleteset akarunk alkotni számotokra" marketingduma jegyében. A megjelenési dátum lassan olyan, mint a MÁV menetrend, ami csak azért van, hogy a vasutasok ki tudják számolni a késést.
0
0
0
0
Hansen avatar
nagy újítások megint nem lesznek gondolom
0
0
0
0
💬 4
Ayistion avatar
@Hansen: Szerintem ugyan azt a Dunia enginet fogja használni mint az 5. rész, láncfelvarrások lesznek gondolom a garfikán, játékmenetileg sok váltotás nem lesz a bevált recepten szerintem, max néhány újítás, csak a far cry 2 fegyvertönkremenetelt vissza ne hozzák.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@Ayistion: Pedig az jó volt. Visszahozhatnák de mint valasztható opciót.
Sok újításra nem lehet számítani.... UBI-s játék....
Inkább a környezet megjelenése az erősségük, durván jól tudják a játékos elé tárni amit elképzeltek és nagyon hangulatos az egész.
A játékmenet ugyanaz a script halmaz lesz mint mindig....Haladsz előre küldetés közben a gép által kijelölt úton és ontja rád az ellenfeleket. Kb ennyi volt mindig is. A pályán való kóborlás és az ott végezhető dolgok fogják megmenteni a játékot.
0
0
0
0
Hansen avatar
@Ayistion: a fegyvertönkremenetel tőlem jöhet, max kicsit ritkábban mint a 2. részben
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@Hansen: Mindig saját raktárról vittem a fegyvereket épp ezért. Az ellenfél fegyverzete mindig tiszta rozsda volt.
0
0
0
0
cabus26 avatar
Talán addigra lesz új VGA tömegben,míg ezt kiadják.Remélem a cyberpunkot is elcsúsztatják jövőre...
0
0
0
0
Mast3rGamer1982 avatar
én a gépigényére nagyon kiváncsi leszek
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció