Érkezik a Watch Dogs: Legion első DLC-je, az Update 1

Szerző: Pafry | 2021. May 04. | hír | 1 hozzászólás

A tavaly október végén megjelent Watch Dogs: Legion a legtöbb játékos szerint a széria legjobb darabja lett, mondván, az eddig sokszor csak saját identitását kereső sorozat az új résszel végre azzá vált, aminek eddig is kellett volna lennie.

A Ubisoft előszeretettel operál DLC-kkel, valamint Season Pass-okkal, így várható volt, hogy a Legion esetében is hamarosan felüti a fejét egy ilyesfajta tartalombővülés. Amely most meg is történt, érkezik a nemes egyszerűséggel Update 1 névre keresztelt kiegészítő, amely ingyenes és Season Pass-os tartalmakat is magába foglal.

A játék megjelenésekor négy nevesebb főhőst ígértek a játékosoknak, közülük kapjuk meg az elsőt, Mina Sidhut, akinek különleges képessége az agykontroll lesz, amellyel akár ellenségeket is át tud állítani a mi oldalunkra, vagy épp egymás ellen ugrasztja az embereket. A jövőben egyébként az első rész főszereplője, Aiden Pearce is játszhatóvá válik valamikor.

Ezenkívül jött egy új küldetés, a Swipe Right, amelyben London antik értékeinek kiárusítását kell megakadályoznunk, továbbá több co-op feladat is bekerült a játékba. Két újfajta szerződtethető csapattárs is érkezik, az egyik a készenléti egység, a másik pedig a DJ, aki hanghullámokkal fogja zavarni az ellent. Valamint a jövőre nézve biztosan kijelentették, hogy többfajta kozmetikai opció is érkezni fog, hiszen a játékosok erre nagy igényt mutattak.

Az Update 1 május 4-től ingyenesen letölthető azok számára, akik birtokolják az alapjátékot, ám arról, hogy a frissítésből mi ingyenes, és mi szezonbérlethez kötött, a feljebb látható roadmapen tájékozódhattok.

Watch Dogs: Legion
Watch Dogs: Legion
Watch Dogs: Legion
Megjelenés: 2020. October 29. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Ubisoft Toronto
Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Agykontroll? Mi!?
A telefonnal való hackelgetést még elfogadja az ember a játék világán belül, na de agykontroll? Lesz majd telekinézis meg lézerszemek is?
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció