Epic Games Store: Open Critic értékeléseket és új funkciókat kapunk

Szerző: xoki | 2019. November 01. | hír | 9 hozzászólás

Az Epic Games digitális áruháza egy új frissítést kapott, amelybe a felhasználók által hiányolt kényelmi funkciók is bekerültek. Az októberi frissítéshez tartozó leírásban két nagyobb újításról is lerántották a leplet, amelyek jelenleg még fejlesztés alatt állnak.

Az új frissítésnek köszönhetően a felhasználók mostantól megtekinthetik az adott időben népszerű címeket, műfaj alapján is böngészhetnek, illetve láthatják a leárazott játékokat. Az újdonságok mellett elárulták, hogy készül a kívánságlista, valamint hamarosan láthatók lesznek az Open Critic értékelések is. Természetesen az áruházi oldalt sem hanyagolják el, és a későbbiekben további fejlesztéseket eszközölnek az új kinézeten is.

Az Epic Games és az Open Critic partnersége eléggé érdekes, hiszen az Epic nagyon elővigyázatos, ha értékelésekről van szó. A review bombingot mindenképpen el szeretnének kerülni, ezért egy olyan rendszert szeretnének létrehozni, amely ezt a legnagyobb mértékben ellehetetleníti. A jelenlegi terveik szerint egy előzetes felülvizsgálást követően kerülnének ki az értékelések, viszont ez sokak szerint rossz ötlet, hiszen így a fejlesztők könnyen manipulálni tudják majd játékaik összértékelését.

Hozzászólások: 9
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
boymester avatar
Egy évet várni egy új címre? Nem nagy kunszt. Annyi játékom van és olyan kevés időm, hogy 2 évet is kihúznék velük úgy, hogy tudjak valami újba kezdeni. Az Epic erénye az, hogy felerősíti a "Türelem rózsát terem" szólás jelentőségét és lassításra ösztökél ebben az "Én játszottam vele először, de ***a gyerek vagyok" világban. Egy jó játék 1 év múlva is jó lesz, ha meg hulladék, akkor legalább időben értesülünk róla... Szóval van miért hálásnak lennünk az Epicnek!
0
0
0
0
Andris18 avatar
Készül a kívánságlista funkció. Sose lesz kész az áruház. Már nem azért de némelyik árösszehasonlító weblapnak van kívánságlista funkciója email értesítéssel... A másik meg a review bombing ellen a steam azt teszi hogy az összesített statisztikába csak az tartozik bele amit steamen vesznek (aminek szerintem rossz oldala is van, pl megveszem humblen játszok vele 50-80 órát de nem számít az értékelés összesítésben, azzal szemben aki megveszi játszik fél órát, aztán annyit ír hogy béna).
Összefoglalva: epicless store.
0
0
0
0
no avatar
Ilyen formában teljesen fölösleges az értékelési rendszer. Jókedv alapon amit éppen át engednek a szitán azt beveszik a statisztikába.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Ez már nagyon a cenzúra határát súrolja.
0
0
0
0
💬 1
traubi avatar
@SuperPuma: Cenzúra? Az Epicnél a kínai tulajdonos jelenléte a garancia rá, hogy semmiféle ilyesmi szóba sem kerülhet...
0
0
0
0
NE0NFACE avatar
Nekem eléggé ellenszenves az Epic, de meg kell hagyni, hogy lassan eléri a célját.
Sok jó játék csak 1 év késéssel jön a Steamre.
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@NE0NFACE: Szerintem egyáltalán nem éri el a célját.. Az eddig megjelent játékok nem mozgattak meg akkora közönséget itt.. Az a baj hogy a számokat is titkolják tehát már ebből látszik hogy nem korrekt cég.. Statisztikák és egyéb dolgok is rejtve vannak.. nem látod hányan játszanak az adott játékkal pont.. vagy éppen hányan vették meg.. illetve valós értékelések sincsenek. Én úgy gondolom csak az takargat akinek van is rá oka.. 😀 Amelyik cég értelmesebb úgysem megy át ide kiadni játékot.. ott a jól megszokott steam.. igaz hogy többet levonnak de sokkal több emberhez el is jut az adott játék.. Epicről a legtöbb embernek a fortnite meg egyéb nem ide tartozó negatív dolgok jutnak eszébe mintsem az hogy Store.. 😀
Steamet nehéz megverni , sőt szerintem ebben a formában lehetetlen ennyi éves munkát ez az össze dobott platform sosem fog útól érni .
0
0
0
0
bitpork avatar
@NE0NFACE: A gőzt is alig bírtam elfogadni anno, az Epic már nem is fog menni. A GOGon még vacillálok kicsit mert ugye drm-free de nagyon idegesít h magától matat a gépemen ha nem konfigolom minden szájbavert alkalommal - már amit lehet , ugye.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció