Epic Games Store: májusban érkezhet a felhő alapú mentés

Szerző: xoki | 2019. March 15. | hír | 9 hozzászólás

Az Epic Games közzétette, milyen új funkciókkal fog bővülni hamarosan az Epic Games Store. Mivel egyre több fejlesztő és kiadó választja a cég áruházát, ezért ha versenyképesek akarnak maradni, akkor mindenképpen érdemes pótolni a hiányosságokat. Nemrégiben végre elérhetővé vált a keresés, de a cég ütemterve szerint májusban további, hasonlóan fontos újdonságokra számíthatnak a felhasználók.

Az Epic Games célja valószínűleg a Steam szintjének elérése, miközben a sokkal kedvezőbb ajánlataival próbálja átcsalogatni a kiadókat a platformra. Természetesen ha egy játék több áruházban is beszerezhető, akkor a játékosok érdeklődését is fel kell kelteniük, ezért hamarosan több olyan funkció is elérhetővé válik, amelyet sokan hiányolnak. A cég ütemtervét bárki megtekintheti itt, ahol látható, hogy például 1-3 hónap múlva érkezik majd a felhő alapú mentés a keresés címkék és műfajok alapján, az áruházi oldal átdolgozása, DLC Bundle támogatás és még sok más. Hogy ezeken kívül pontosan milyen új funkciók várhatók, azt a fenti linken megtalálhatjátok, de mindenképpen érdemes kiemelni, hogy például a felhasználói értékelések, kívánságlisták, mod támogatás, vagy az achievementek mind úton vannak.

Az ütemtervben 6 hónap terve látható, de olyan funkciók is megtalálhatók benne, amelyekről egyelőre nem tudni, hogy mikor készülnek el. Ilyen lesz például az áruház arab nyelvre való lefordítása, vagy az ajándékozás lehetősége, és a tervek szerint egy Android áruház is érkezik majd.

Hozzászólások: 9
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
19ati93 avatar
Ezzel kellett volna kb kezdeni. 😂
0
0
0
0
no avatar
A Fortnitehoz mikor adnak ki nyugtatót?Egyre kevesebbet játszunk már vele, mert kicsit idegrendszer rongáló .
0
0
0
0
susguy avatar
Tényleg annyira eget rengető dolgok ezek, hogy minden új featurehöz külön cikk kell? Közben a sok undorító hibájáról egy szó sem esik. Vagy esetleg arról hogy a [LINK] és készül a jövőre.
Kezdi azt hinni az ember hogy nem csak kiadókat fizetnek le.
0
0
0
0
💬 3
gigazte avatar
@susguy: Inkább úgy fogalmaznék, hogy arról van hír, ami érdekli a cikkírót! 😂 A játékvilágban nem egy érdekes cikk van naponta, de itt jobbára a "napi 1-2 tök mindegy írok valamit csak legyen cikk az oldalon" tematika érvényesül! Ennyi erővel tiszta potya kirakni bármit is, mert akárhova téved az ember, sokkal érdekesebb cikkekkel találkozik... Nem is a megfogalmazással van a gond, hanem inkább azzal, hogy nem igazán érdekelnek ezek senkit!

Most gondolom havi bontásra fognak jönni ezek az Epic Store-os hülyeségek, és a kellő 1-2 Battle Royale cikk is belefér! Na meg a pletykákról még nem is beszéltünk: "Rozi néni úgy hallotta jön ez meg az a játék", utána pár napra rá "Józsi bácsi cáfolta ezt"!
0
0
0
0
szilver avatar
@susguy: Támogatom a gondolatmenetedet!! ++
0
0
0
0
Edven avatar
Amennyiben ilyen szép, letisztult marad a felület, akkor hajrá!
0
0
0
0
Memento Mori avatar
Nem kell türelmetlenkedni. 5-10 év és majdnem olyan jól használható lesz mint a steam.
0
0
0
0
💬 1
19ati93 avatar
@Memento Mori: 10 év múlva már lehet meg is bukik az egész, és volt nincs.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció