Epic Games Store: ingyenesen beszerezhető a The Jackbox Party Pack

Szerző: xoki | 2019. January 25. | hír | 3 hozzászólás

Ahogy azt valószínűleg már sokan tudjátok, az Epic Games előállt saját online áruházával, ahol egyelőre elég gyér a kínálat, de azért már megtalálható itt is néhány nagyobb és ismertebb játék.

Annak érdekében, hogy több és több felhasználót vonzzanak a platformra, a cég kéthetente mindenki számára elérhetővé tesz egy ingyenes játékot, amelyet értelemszerűen két hétig van lehetőségetek beszerezni, amíg egy másik játék le nem váltja azt. Most a The Jackbox Party Pack lehet a tiétek, amelyet február 7-éig adhattok hozzá a kollekciótokhoz. Ezt követően pedig az Axiom Verge lesz a következő játék, amely a tiétek lehet anélkül, hogy kinyitnátok a pénztárcátokat.

A játékot itt találjátok, és természetesen szükségetek lesz majd egy Epic Games felhasználói fiókra, ha játszani szeretnétek vele.

The Jackbox Party Pack
The Jackbox Party Pack
The Jackbox Party Pack
Megjelenés: 2014. November 26. (PC)
Műfaj: Casual
Fejlesztő: Jackbox Games
Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
tdavid00 avatar
Kár, hogy kell hozzá okostelefon. Nem értem, ha már többjátékos cucc, miért nem lehet a számítógépnél játszani... ha jól vettem ki a leírást.
0
0
0
0
💬 1
susguy avatar
@tdavid00: Gépről és telefonról is lehet csatlakozni.
0
0
0
0
no avatar
Persze, ha éppen menne az Epic Store. Nálam be sem tölti a már bezsákolt játékokat, és újat sem enged hozzáadni. Remek kliens, kb a uplay-el került ezzel egy szintre nálam.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció