Epic Games Store-exkluzív és egy napig ingyenes lesz a Total War Saga: Troy

Szerző: xoki | 2020. June 02. | hír | 59 hozzászólás

A Creative Assembly és a Sega bejelentették, mikor érkezik a Total War Saga: Troy, amelyet a megjelenés napján lehetőségetek lesz teljesen ingyen beszerezni.

A Total War Saga: Troy 2020. augusztus 13-án jelenik meg, és egy évig Epic Games Store-exkluzív lesz. Ennek az együttműködésnek köszönhetően a megjelenéstől számítva 24 órán keresztül teljesen ingyen hozzáadhatjátok majd a játékot az Epic Games könyvtáratokhoz. Mivel ideiglenes exkluzivitásról van szó, így értelemszerűen annak lejárta után, 2021 augusztusától már más áruházakból - például Steam - is megvásárolhatjuk, és ugyebár ekkor már szinte biztosan nem lesz lehetőségünk ingyenesen beszerezni.

A Total War széria rajongói biztosan örülni fognak a hírnek, illetve azok számára is egy remek alkalom lesz ez, akiknek eddig nem volt lehetőségük kipróbálni ezt a nagyszerű stratégiai játékot.

Total War Saga: TROY
Total War Saga: TROY
Total War Saga: TROY
Megjelenés: 2020. August 13. (PC)
Műfaj: Akció, Szimuláció, Stratégia
Fejlesztő: Creative Assembly
Hozzászólások: 59
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Jonhy62 avatar
nálam napok ota nem akar bejönni megint a launcher.
0
0
0
0
TeMeRolEee avatar
Előbb epic-nek talán a saját szutyok launcherjüket kéne rendbe tenniük...
Épp most vesztettem el 54 órányi Snowrunner mentésemet bekapcsolt cloud sync mellett. Ugyanígy jártam a World War Z-vel is.... Újra lett rakva a gép, hiába volt cloud sync, kezdhettem előlről az egész játékot.
Nálam annyit értek el epic-ék, hogy soha egyetlen játékot nem fogok tőlük venni, amíg ilyen gagyi a platformjuk. 2020-ban egy ilyen launchert productionben... szánalmas.
0
0
0
0
CuRi avatar
Hm. Ez valóban érdekes. Az biztos, hogyha az Epic az élre akar kerülni a kliensek közül, akkor azt csak ilyen nyomulós, etikátlan üzletpolitikával teheti. Az adathalászat viszont továbbra sem érdekel ebben a formában, mert az egyszerűen kivédhetetlen a mai világban. Mikor rákeresek egy termékre a Google-n, és a facebook utána szétbombáz annak a terméknek a hírdetéseivel, akkor már régen mindegy. Vagy amikor beszélgettem a telefon fölött az ismerősömmel a videókarikról, és érdekes mód mintha gondolatolvasó lenne Zuckerberg, jöttek is a kártya hírdetések. A facebook évenként több ezer adathalász botrányba keveredik azzal mégsem foglalkozik senki, pedig nekik azért nagyobb hatalmuk van mint az Epicnek. Már csak azért is, mert ők nem csak az alapadatainkat tudják, hanem még a szokásainkkal, politikai nézetünkkel, és úgy amblokk a személyiségünk minden mementójával tisztában vannak. Lájkolunk, képeket töltünk fel, hozzászólunk, ez pedig egy bazinagy lábnyom. Az Epic meg tudja a nevem, az e-mail címem, és az országom. Kenjék a hajukba... Ezek után csak az Epic ellen lázadni, mikor az egész világ egy Orwell-i big data diktatúra elég álszent szerintem. 😊
0
0
0
0
💬 5
Twist avatar
@CuRi: Bár Amerika sem egy szent hely, de azt azért ne felejtsd el, hogy az epicen keresztül abba az országba jut el az adatod, ami nyíltan digitális diktatúra kiépítésén dolgozik, aki megfigyeli az állampolgárait, és erőszakkal nyom el mindent ami az ideológiájába nem fér bele (Tibet, Hongkong, ujgurok). Vannak akiknek ezt nem veszi be a gyomra. Ennyi. Ha a tiéd erős, akkor örülj neki 😀
0
0
0
0
CuRi avatar
@Twist: Szerintem meg felesleges olyannal vitáznom, aki képtelen megérteni azt amit írtam, de köszi, hogy írtál. Aranyos volt, hogy valaki századjára is leírta, hogy fúj epic, én pedig egy "erős gyomrú" hülye vagyok😂

Nem. Az én gyomrom nem erős, ha erről a témáról van szó. Minden nagyhatalom a saját big data diktatúráján dolgozik, csak Amerika már kb. 15 éve, Kína pedig gyorsan próbálja a hátrányt ledolgozni, ezért feszítettebb tempóban halad, ami nyilván feltűnőbb is.

De nyugodtan lázadj az Epic adathalászata ellen, miközben a Facebook konkrétan a személyiségedet lopja el az algoritmusaival, és bocsátja áruba cégeknek (bárkinek aki megfizeti). Szerinted mitől lett Zuckerberg a világ egyik leggazdagabb embere? Engem nem zavar, csak akkor ne az legyen már a hülye, aki teljes egészében néz egy adott problémát, és ne az legyen már a bajod, hogy nem úgy gondolkozom mint egy szektás. 😀 A legnagyobb baj, hogy ez a szektás gondolkozás még egy bazi nagy egóval is párosul, ezért végkép nem várom, hogy megértsd amiről én beszélek, úgyhogy le lehet írni 101.-ére is, hogy fúj epic, meg lehet hülyézni is. Nem fog meghatni. Lezártam. Aki megérti megérti, aki nem az pedig írkálja továbbra is az egyoldalú fa*szságát mint egy droid.
0
0
0
0
susguy avatar
@CuRi:
De nyugodtan lázadj az Epic adathalászata ellen, miközben a Facebook konkrétan a személyiségedet lopja el az algoritmusaival, és bocsátja áruba cégeknek.
Ennek még mindig nincs értelme. Ha a facebook csinálja akkor minden más cégnek is szabad? Vagy kölcsönösen kizárják egymást, ha az egyiket ellenzi valaki, akkor a másikat garantált hogy nem?
0
0
0
0
Neuralink_2022 avatar
@CuRi: +1 Droid Triádok 😃
Spoiler!
Mindjárt jönnek is...
0
0
0
0
tamas98765 avatar
Öszintén most ezt magyarázzák meg nekem az EPIC seggnyalói, hogy lehet az hogy a Borderlands 2 -re kijött egy frissités és ha elkeztél a frissités után játszani a játékkal akkor aki a helyi hálózaton volt wifivel kapcsolódva telefon ,laptop , anyámkinnya csak legyen rajta net akkor állandoan borderlands 3 hirdetéseket dobott fel.
Mit ad isten nemsokkal a frissités után pedig ingyen hozzádvágták a hadsome editiont...b*z*k
és nem javitottak semmit a játékon
https://b2.crackwatch.com/file/crackwatch-temp/nqv2dyxng.jpg
0
0
0
0
💬 3
Tuhajohn avatar
@tamas98765: Itt az elején már látszódott, hogy nem azért osztogatnak ingyen játékokat, hogy népszerűsítsék az üzletet. Itt valami sokkal nagyobb dolog van a háttérben, amit valószínűleg csak pár év után fogunk megtudni. De van egy érzésem, hogy nem fogunk neki örülni.
0
0
0
0
tamas98765 avatar
@Tuhajohn: Hát kiváncsian várom meddig tart ez a sok ingyenes játék😂
0
0
0
0
Twist avatar
@tamas98765: Amíg az anti-cheat rendszerükkel minden gépen fent nem lesz a kicsi kínai rootkitjük 😆
0
0
0
0
no avatar
Ez maximum arra jó nekik , hogy csökkentsék a Steames eladásokat. Ez aztán a fair üzletpolitika.
0
0
0
0
Neuralink_2022 avatar
Látom kezdődik 😃
Vicces kópék vagytok ám ti!
A marketinghez meg ugye konyítani kéne mielőtt megy a fröcsögés...
Na hajrá....
0
0
0
0
💬 22
hekli96 avatar
@Neuralink_2022: Már bocs de ez túlmegy a marketingen! Az eddigiek még simán belefértek, X éves címeknél akik akarták azoknak a jó 80-90%-a már megvette, a maradék aki ingyen bezsákolta nem volt már potenciális vásárló. De, hogy ZERO day ingyen van egy nem kisebb cím mint a Total War már elég erősen átlépi a marketing kereteit. A marketingnek az a lényege ha elősegítse a termékek eladását. Hát ez után nem tudom mit akarnak majd eladni. Ez nem epic utálat és fröcsögés. Szimplán tökéletesen illik rá a "Túl szép, hogy igaz legyen" mondás, nem létezik, hogy bármiféle hátsó szándék nélkül ekkora veszteséget elkönyveljen egy kapitalista "profit orientált" vállalkozás.

Mellesleg ha már márketing ezt sok helyen már tisztességtelen piaci versenynek nevezik. Lásd Tesco botrány mikor szándékosan veszteséggel árultak egyes terméket csak, hogy azért a vásárlók oda menjenek és ha már ott vannak úgyis vesznek mást is amivel bőven fedezik a veszteségeket.
0
0
0
0
gigazte avatar
@hekli96: A neten volt egy cikk is róla, hogy azért adnak ilyen nagy címeket ingyen, hogy a jövőben egy sorozat többi részét is az Epic Storeban vegyük meg. Ami a leggázabb szerintem, hogy az egyik fejes még mondta is, hogy így legalább ezután egyre több játéksorozat lehet Epic Exkluzív, mert bejött nekik az egész folyamat... Szóval a jövőben már bevett szokás lesz ez... Mi ez ha nem színjóság? Igazi szocialista morál! Az Epicnek meg nincs vesztenivalója, mert az ilyen szerződések mellett csak jól jár a jövőben! Szóval aki még mindig hisz a tündérmesében, hogy az Epic Games a fejlesztők megsegítése miatt kér olyan kevés százalékot, és hogy magukon kívül érdekli is őket bárki más a világon, azt csak kiröhögni tudom...
0
0
0
0
susguy avatar
@Neuralink_2022: Lehet konyítani a marketinghez, attól ez még nem lesz jobb.
0
0
0
0
Neuralink_2022 avatar
@susguy: Nem fogok egy komolyabb előadást tartani a marketingről, de profin csinálják.

Persze mindig lesznek Anti Epic Tálibok, akik itt rinyákolnak teljesen feleslegesen!
0
0
0
0
Twist avatar
@Neuralink_2022: Helyes, ne tarts olyasmiből előadást amihez nyilvánvalóan nem értesz 😀
0
0
0
0
Neuralink_2022 avatar
@Twist: Lényeg, te tudod 😉 Kolléga 😃
0
0
0
0
susguy avatar
@Neuralink_2022: Nem azzal van a gond, hogy ineffektív lenne reklám szempontjából, mondjuk az ellenkezőjére is várni kell még pár évet mielőtt lehetne bizonyítani és kijelenteni hogy profin csinálják. Azzal van a gond amit csinálnak és amiért csinálják. A krumpli osztogatás is működött, de attól még nem kell egyet érteni a szándékkal.

Persze mindig lesznek Pro Epic Tálibok, akik itt rinyákolnak teljesen feleslegesen!
0
0
0
0
gigazte avatar
@susguy: Múltkor meg azért volt vérig sértve, mert azt mertem írni, hogy az Epic Store gyűjti a seggnyalóit, erre most meg itt Tálibozik... Gyönyörűen látványos öngól volt! 😂 Aztán kikérte magának múltkor, hogy ő nem Epic Store fan! Ahhoz képest még mindig nyáladzik minden olyan cikk alatt, ahol valaki rosszat mer szólni!
0
0
0
0
Neuralink_2022 avatar
@gigazte: Szeretem a hosszú értelmetlen soraidat örülök, hogy itt vagy!
Ne állíts valótlan dolgokat! Ebben a formában te hazudsz.
0
0
0
0
gigazte avatar
@Neuralink_2022: Nem is ér annyit hidd el, hogy utána keressek, és lefényképezzem... 😂
0
0
0
0
hekli96 avatar
@Neuralink_2022: Pedig nem kell mélyen beleásni magad, eléggé hamar felhívja a figyelmet minden tanár/tankönyv, hogy az árképzésnél (akciózás is ide tartozik) figyelembe kell venni a versenytársakat mert ha túlzottan alájuk lövöd be az áraidat akkor az emberekben pont ellenkező reakciót váltasz ki mint amit szeretnél. Ellenszenvet és gyanakvást, függetlenül attól, hogy jófejségből csinálod vagy tényleg van valami hátsó szándékod.

Ezek után a profin csinálják elég meredek állítás. Elég csak ránézni mekkora epic ellenes tábort sikerült létrehozni. Én ezt mindennek nevezném, de profi munkának/sikernek nem.
0
0
0
0
Neuralink_2022 avatar
@hekli96: Szóval ma este jön ARK, már várós!
0
0
0
0
Neuralink_2022 avatar
@susguy: Eltolták az ARK-t jövő hétre ígérik.
0
0
0
0
susguy avatar
@Neuralink_2022: Azt nem találom hol ígérik, de eltolták jövőhétre az anniversary eseményt, gondolom azzal együtt tervezték.
0
0
0
0
Twist avatar
@hekli96: Hiába írod neki, annyit ért a marketinghez, hogy kell leírni a szót 😞 Már rég az ARK-ra csorgatja a nyálát.
0
0
0
0
Neuralink_2022 avatar
@Twist: Csak szólok már lezárt a téma, ne túráztasd magad mert ciki!
OFF
0
0
0
0
Twist avatar
@Neuralink_2022: Igen... amint kiderül, hogy hülye vagy hozzá, szörnyen kellemetlenné tud válni a téma 😞 De igazad van, rég bedobtad magadnak a mentőövet az ARK-al.
0
0
0
0
Neuralink_2022 avatar
@Twist: Még mindig nagyon buta vagy ehhez Balázs 😉 De mi így is elfogadunk!
Ha nem lennél ilyen bunkó még barátkoznék is veled 😂
0
0
0
0
Twist avatar
@Neuralink_2022: Pechedre megválogatom a barátaim 😞
0
0
0
0
AvraKriu avatar
1 Napos demo, zsír... 😃
0
0
0
0
💬 2
Neuralink_2022 avatar
@AvraKriu: Nem 1 napos, aki az első nap beszerzi annak teljes értékűen megmarad!
0
0
0
0
AvraKriu avatar
@Neuralink_2022: Akkor még jobb, köszi 😂
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Ha a fejlesztők annyire nem bíznak a játékukban hogy már megjelenés napján ingyen lesz ott valami nagyon nincs rendben 😀
0
0
0
0
💬 1
gigazte avatar
@Warlordcommander: Nyilván önszántukból adják ingyen... Főleg egy ilyen régi és bejáratott sorozatnál nem bíznak a játékukban, teljesen hihető! 😂 Én ezt a dealt előbb kinézem a Seg(g)aból!
0
0
0
0
susguy avatar
Biztos jó támogatás lesz a fejlesztőknek mikor megkapják az ingyenes letöltésekből származó bevétel 88%-át.
0
0
0
0
💬 1
WeKing avatar
@susguy: Nyugi, kapnak ők eleget. Biztos vagyok benne, hogy Mr. Epic jó előre megtömte a zsebüket dellával. Másképp ugye nem érné meg nekik.
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Mi lehet a szándék és a cél ebben a döntésben?
Gyalázat már ez az epic. Agyamra megy már ezekkel az exkluzívokkal. Mondjuk ez a játék pont nem érdekel, de kereshetnének már kevésbé idegesítő módot a pc játékosok szivatására.
Az meg külön gyalázat, hogy a gépigény.hu ennyire reklámozza őket....
0
0
0
0
💬 10
santakigyo avatar
@Tuhajohn: Nem akarok senkit pártolni,meg leszólni se senkit, de mi ebbe a reklám? Ez egy sima hír ami minden hasonló oldalon felfog bukkanni.
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
@santakigyo: Volt időszak mikor epic hír epic hírt követett. Szóval van itt valami a háttérben.
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@Tuhajohn: Ne aggódj a Quantic Dream játékai már Steam-en is elérhetőek. Hát ja ezért utálom a GameStart-t is mert mindig csak ez a szar epic megy....
0
0
0
0
RigbyTheMad avatar
@Tuhajohn: De amikor a szexista GTA5-öt, Witchert vagy a Cyberpunkot rakják ki az oldalra 100x az bezzeg nem baj és nem gyalázat. Ez az Epic gyűlölet teljesen értelmetlen. Nem kaptok a Steamtől se másik cégtől pénzt, ha ilyeneket irkáltok. Meg persze csak a ti igazatok és véleményetek az, ami jó és csak az számít....

https://kepkuldes.com/images/d3522b8621aeb2292ff880e0d11cf1bd.gif
0
0
0
0
no avatar
@RigbyTheMad: De téged valamelyik suta szövetkezet biztosan támogat anyagilag ilyen téren, hogy sokadjára is ugyan azt a szöveget tolod ezzel kapcsolatban.

Nem kell elfogadnod más véleményét, de a tiéd felett is lazán át lehet siklani, oh wait nálad az már nem fair 😊
0
0
0
0
gigazte avatar
@RigbyTheMad: Vannak azért nálad komoly gondok! 😂 Ezekkel a hülyeségekkel csak saját magad égeted, amiket sokszor az oldalra kommentelsz... A kommentjeid sokkal értelmetlenebbek, mint az Epic Store iránti gyűlölet, mert az utóbbinak legalább van alapja! Sokszor azt gondolja az ember, hogy azért pikkelsz ezekre a játékokra, mert még a szüleid nem engedik játszani... Ha nem ez áll a háttérben, akkor kérlek írd már le, hogy melyik mozgalom követője vagy, ha szabad megkérdezni!? Épeszű ember ezen indokok miatt nem utál játékokat!
0
0
0
0
RigbyTheMad avatar
@gigazte: Nálatok vannak komoly gondok, mert ti egyfolytában az Epic gyűlöletet írjátok mindig.. Ezért is írom, hogy nem lehet másnak normális saját véleménye csak az a jó, ami a te bully fajtádnak jó. Nem fogok magyarázkodni nektek, hogy ezek a szenny játékok miért rosszak, ha nem jöttök rá magatoktól az elég rossz. Nem értitek a dolgot, de majd talán ha egyszer lesz ezeknek az embereknek normális barátnője, társa, és gyereke akkor talán megértitek mindnyájan. Sokan így gondolják a dolgot ahogyan én csak nem merik kimondani, leírni.
0
0
0
0
Bukta avatar
@RigbyTheMad: Mi a baj azokkal a játékokkal és miért szennyek? Segíthetnél embertársaidon, hogy elmagyarázod és akkor megértjük azt amit nem értünk.
0
0
0
0
susguy avatar
@RigbyTheMad:
Mindenki hülye csak én nem. Hülyék vagytok ha nem tudjátok miért. Véletlenül sem hozok fel érvet bármi állításom mellé.

https://kepkuldes.com/images/d3522b8621aeb2292ff880e0d11cf1bd.gif
0
0
0
0
hekli96 avatar
Megjelenés napján igyen van egy Total War?! Ezek után mondja azt bárki, hogy nincs hátsó szándék az epic kliens mögött. Gazdaságilag ez hol éri meg? Aki leszarja, hogy az epicen megy bezsákolja ingyen. A többiek meg steamen veszik meg. Szóval az epicnek ezzel közel nulla bevétele lesz a játékból, a kiadónak meg attól még tejelni kell. Kapitalista cégnek ez elképzelhetetlen forgatókönyv.

Eddig nem hittem el mindent az összeesküvés elméletekből, de ez után a legdurvábbaknak is lehet valóságalapja.
0
0
0
0
💬 1
Twist avatar
@hekli96: Arról nem beszélve, hogy eleve azért mennyit fizettek, hogy náluk legyen exkluzív. Mert az sem olcsó mulatság.
0
0
0
0
gigazte avatar
Elérkeztünk a következő lépcsőfokra úgy néz ki... Az ezt következő lépés már az lesz, hogy 2 évig lesz Epic exkluzív egy játék, és megjelenéskor ingyenes lesz, és ajándék Season Pass is jár mellé! 😂
0
0
0
0
💬 1
SuperPuma avatar
@gigazte: Ha a feleknek ez jó és a versenyhivatal is rábólint, akkor elképzelhető
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció