Epic Games Store: 2022-ben sem maradunk ingyenes játékok nélkül

Szerző: xoki | 2022. January 31. | hír | 10 hozzászólás

Az Epic Games Store 2021-ben több mint 765 millió ingyenes játékot ajándékozott a felhasználóknak. A cég éves áttekintésében megerősítette, hogy idén sem maradunk ingyenes játékok nélkül, illetve az Epic büszkén mesélt a bevásárlókosár - egy elég alapvető áruházi funkció - és az achievementek (jelenleg 25 játék támogatja az áruházban) hozzáadásáról is, melyekre elég sokat kellett várniuk a felhasználóknak.

2021 mindenképpen egy kimagasló év volt a cég számára. Az Epic Store-ban elérhető játékok száma 2020 vége óta majdnem megduplázódott (917), míg a felhasználók száma 194 millióra nőtt. A PC-s játékosok 840 millió dollárt költöttek el az Epic Games Store-ban, ez 2020-hoz képest 20%-kal volt több. A third-party játékokra elköltött összeg 300 millió dollárt tesz ki, ahova ugyebár azok a címek tartoznak, melyeket nem az Epic adott ki.

2022 folyamán a játékfejlesztők/kiadók és a játékosok egyaránt számíthatnak újításokra. Például még idén elkészül egy teljesen önálló közzétételi lehetőség, amely nagyban leegyszerűsíti a játékok áruházi publikálását. A játékosprofilok is úton vannak, amelyek lehetővé teszik a felhasználóknak, hogy egy helyen lássák az elért eredményeiket, és figyelemmel kísérjék játékidejüket.

A felhasználók nagy részét természetesen a Fortnite-nak köszönhetik, de nem kell lebecsülni a third-party játékokat sem, melyek közül több remek címet is ingyen beszerezhetünk az Epic jóvoltából, amelyek sokszor új játékosokat is bevonzanak. A jó hír az, hogy az ajándékosztás 2022-ben is folytatódni fog, bár a többségnek ez valószínűleg egyáltalán nem meglepő hír, de legalább most már hivatalosan is megerősítették. Jelenleg a DAEMON X MACHINA című TPS akciójáték lehet teljesen ingyen a tiétek.

Hozzászólások: 10
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
BLACKPINK avatar
Én nem akarok semmit, csak végre ne úgy működne mint egy vemhes csiga, nem 5 percig töltené be a játékaimat, meg nem bugolna hogy nincs meg a battlefront 2 xD
4
0
0
0
💬 8
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@BLACKPINK: Ahhoz csak gepet kell fejlesztened, vagy/es virusokat letakaritani a vasadrol. Epices cuccok sem toltenek be lassabban, mint pl. a steames, vagy a GOG-os.
1
0
0
1
BLACKPINK avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN: 1db vírus nincs a gépen.
Azt ne mond hogy egy 5GHz es 8600K meg 16GB RAM kevés egy launcherhez
Ha az tényleg kevés hozzá akkor ott nagy bajok vannak
Ráadásul érdekes módon van vagy 6 launcher a gépen, midnegyik tökéletesen működik csak az epicé nem.
A hiba biztos nálam van teljes mértékben.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@BLACKPINK: Igen, nagy esellyel nalad a hiba, ha a tobbi felhasznalonak nincsen semmi gondja a hasznalatanak a sebessegevel. Talan a tobbit SSD-re tetted, ezt meg HDD-re telepitetted, passz. Ezer + 1 oka lehet. :)
0
0
0
0
BLACKPINK avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN: C:\-n van tehát SSD-n.
megkérdeztem egy ismerősöm ő azt mondta h nem túl lassú de nem is gyors.
0
0
0
0
kismadar avatar
@BLACKPINK: Mi 4 fős társaságban játszunk, és mindenkinél észrevehetően lassabb a betöltés.
0
0
0
0
no avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN: Dehogy van nála. Nekem is kurva lassan indul el valamikor a mentesemet se találja. Csak program ujrainditas segit. A gamek crashelnek. Minden baja van.
0
0
0
0
kismadar avatar
@norbi18: Rakás szar az egész, aztán még a játékok is stabilabban futnak steamen... Saints Row The Third Remastereddel, Killing Floor 2-vel, és Borderlands 2 textúra packkal tesztelve! Ja meg nekem is voltak jócskán crashek, és bugok a Saints Rowban, aztán utána simán végigjátszottam ezek nélkül a steamen! Azóta le is tojom az ingyenes Epices játékokat, inkább fizetek értük más kliensen! Úgy is mire betölt az Epic kliens azalatt simán ingame vagyok bármelyiken... 😆
0
0
0
0
kismadar avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN:
Ahhoz csak gepet kell fejlesztened


Egy kliens miatt? Viccnek jó volt. 😆

Epices cuccok sem toltenek be lassabban, mint pl. a steames, vagy a GOG-os.


Hát meg ne haragudj, de amilyen erőforrás van a gépedben az lenne szép ha neked is lassan töltené be... Ezzel így semmit sem bizonyítottál.
0
0
0
0
Edven avatar
Az achievementek királyak, remélem azért nem szemetelik tele a programot mindenféle hülyeséggel meg felugrándozó ablakokkal...
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció