Elválnak az ESA és a ReedPop útjai, valószínűleg a 2024-es E3-nak is lőttek

Szerző: xoki | 2023. September 11. | hír | 3 hozzászólás

Az E3 mögött álló Entertainment Software Association (ESA) és a PAX-hoz hasonló eseményeket szervező ReedPop bejelentették, hogy többé nem dolgoznak együtt, miután júniusban nem sikerült megrendezni az év legnagyobb játékbemutatóját.

A korábban évente visszatérő nagy eseményt 2019 óta nem sikerült megszervezni, és nagyon úgy tűnik, hogy most már végleg lemondhatunk róla. Bár az ESA még mindig nem adta fel, teljesen új formában szeretnék visszahozni a bemutatót, de egyre több és több tényező nehezíti a show összeállítását.

A ReedPop rendezvényszervező cég 14 hónapig volt az ESA partnere. Az iparág több neves tagja döntött a 2023-ra tervezett esemény kihagyása mellett, és ez vezetett az E3 újbóli törléséhez, amely végül a partnerség megszakítását eredményezte. Bár az ESA hivatalosan még nem kaszálta el a 2024-es eseményt, a Los Angeles Convention Centernek - ahol az E3-at mindig megrendezik - azt mondták, hogy jövőre elmarad a show.

Az ESA 2025 tervezi a nagy visszatérést, de ezek után nehéz bármit is elhinni nekik, ugyanis pontosan ezt mondták egy évvel korábban is. Az E3 helyett valószínűleg a különböző kiadók saját kis játékbemutatóit láthatjuk majd jövőre is, és hogy 2025-re tényleg sikerül-e összehozniuk valamit, az még a jövő zenéje.

Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
susguy avatar
miután júniusban nem sikerült megrendezni az év legnagyobb játékbemutatóját
Persze hogy nem, a Game Awardsot mindig decemberben tartják. Júniusban pedig amúgy is ott a Summer Game Fest.

Már több évenkénti esemény is van ami mellett bolhafing az E3, az egyetlen dolog ami egyáltalán emlékezteti az embereket hogy létezett valaha az az évenkénti 2-3 ehhez hasonló cikk hogy megint nem lett/lesz megtartva.
1
0
0
0
💬 2
bukta2 avatar
@susguy: Azért nem kell ennyire lehúzni eztvaz E3-at... aki benne van a gaming világba az igenis tudhatná hogy a játékosok körében egy meghatározó esemény volt mindig is az E3, én nagyon sajnálom hogy nincs,és nem is lesz megtartva ha a hírek igazak... én nagyon csíptem a hangulatát.
0
0
0
0
susguy avatar
@bukta2:
aki benne van a gaming világba az igenis tudhatná hogy a játékosok körében egy meghatározó esemény volt mindig is az E3
Igen, és a hangsúly nagyon erősen azon van hogy volt. Évekkel ezelőtt. Persze, azelőtt ők voltak az etalon, de sajnálni nehéz őket mikor maguk alatt vágták a fát, miközben több más esemény ugyanazt csinálja amit ők régen, csak többet és jobban.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció