Első napos patch változtatta meg a Shadow of the Tomb Raider végét

Szerző: xoki | 2018. September 23. | hír | 2 hozzászólás

Azok, akik az első napos patch nélkül játszottak a Shadow of the Tomb Raiderrel, egy alternatív bejátszásra bukkantak, amely a stáblista után volt látható. Ebben a bejátszásban több olyan easter egg bukkant fel, amelyet a legtöbb játékos nem látott, főleg ha frissítette a játékot. A fejlesztők szerint ez a befejezés véletlenül került bele a játékba, ezért távolították el.

Az elkövetkező sorok komoly spoilereket tartalmaznak, ezért csak akkor olvassatok tovább, ha már végigjátszottátok a játékot.

Az egész a Tomb Raider hivatalos fórumain kezdődött, ahol a Tombstone nevet viselő felhasználó az alábbi kérdést tette fel: „Senki sem hozta még fel a levelet, amelyet Lara kap Natlától.” Natla lenne a főgonosz a következő játékban?”

Erre pedig rögtön érkeztek a válaszok, hogy Lara nem kap levelet és a kép, amely ezt ábrázolja, hamis. Tombstone nem tudta mire vélje ezeket a válaszokat és trolloknak hitte a fórumtársait. Miután Tombstone kénytelen volt újra végigjátszani a játékot, hogy bebizonyítsa igazát, egy újabb videót tett közzé, ezzel bizonyítva, hogy létezett az említett befejezés, de eltávolították azt.
Ezt követően pedig nem sokkal később a fejlesztők is közzétettek egy nyilatkozatot, amelyből kiderül, hogy a fenti bejátszás tényleg benne volt a megjelent játékban, viszont csak véletlenül került bele, és ezt orvosolták is az első napos patch-csel.

Shadow of the Tomb Raider
Shadow of the Tomb Raider
Shadow of the Tomb Raider
Megjelenés: 2018. September 14. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Crystal Dynamics, Eidos Montreal, Nixxes Software
Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
tivike avatar
Pont ezen voltam kiakadva. Tuti azt sugallta szerintem, hogy vége a sorozatnak. Lara teázgat, az íj a sarokban. Ezt ugyebár elvetném, de fura volt.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Dolgozik a hűtés ezerrel 😊
Na de igen, ez így kicsit fail
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció