Elrajtolt a Steam őszi vásár és a Steam Díjak

Szerző: xoki | 2018. November 22. | hír | 9 hozzászólás

Természetesen idén ősszel sem maradhat el a Steam őszi vására, amely lehetőséget ad a játékok kedvezményes beszerzésére, és mint minden éven, most is rengeteg remek ajánlatot találhatunk az oldalon.

A főoldalra látogatva már rögtön szembetűnik a rengeteg akciós játék, de ha bejelentkeztek, akkor személyre szabott ajánlatokat is láthattok. A nagyobb címek közül jelenleg rendkívül kedvező áron lehet a tiétek például a Cities: Skylines, Life is Strange 2, Grand Theft Auto 5, a Fallout-széria, NieR: Automata, Magicka 2, ARK: Survival Evolved és még sok más. A legtöbb esetben 50% kedvezmény van érvényben, de sok játék akár 75%-kal is olcsóbb lehet az eredeti árhoz képest. Szóval irány a Steam, és kezdődhet a kedvenc játékaitok felkutatása. Ha szerencsétek van, akkor ezekre a címekre is érvényes lesz a Steam akciója.

A Steam őszi vásárával egy időben kezdetét vette a Steam Díjak első fordulója is, vagyis a felhasználók jelölhetnek játékokat, amelyeket esélyesnek tartanak a különböző kategóriák megnyerésére.

„Újra eljött az ideje a Steam Díjak Jelölőbizottság gyűlésének, amelynek egyetlen feladata az idei év színe-javának jelölése. E nagyra becsült bizottságot az ítélkezésre legmegfelelőbbek alkotják: ti! Nektek kell eldöntenetek, ki emelte magasabb szintre a játékok médiumát, olyan egyedi mérőszámok alapján, mint amilyen egyediek a mezőny tagjai. E célból bemutatunk néhány új kategóriát a nagyszerűség mérésére. A döntés a tiétek, induljatok hát jelölni!” – olvasható a Steam Díjak oldalán.

A második forduló decemberben, az Ünnepi Vásár ideje alatt veszi majd kezdetét, ahol a legnépszerűbb jelöltekre lehet szavazni. A nyerteseket pedig februárban fogják felfedni.

Ezen az oldalon tudtok játékokat jelölni a különböző kategóriákon belül, illetve azok magyar leírását szintén megtaláljátok.

Hozzászólások: 9
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ToMiHuN95 avatar
Mikor, hanyadikán lesz a téli leárazás? Akkor hagyok a kártyán pénzt.
0
0
0
0
💬 2
susguy avatar
@ToMiHuN95: Karácsony előtt pár nappal kezdődik és szilveszter után pár nappal lesz vége.
0
0
0
0
szilver avatar
Őszi vásár?Pár nap és december 😃
0
0
0
0
💬 3
Andris18 avatar
@szilver: De addig még őszi szóval... 😊
0
0
0
0
szilver avatar
@Andris18: hát nem tudom.Mintha a karácsony február-ig késne,olyan érzés ez így számomra. 😃
0
0
0
0
Andris18 avatar
@szilver: Lehet az időjáráshoz viszonyítanak 😜
0
0
0
0
tivike avatar
@gamerINSANEdad: Pont így jártam. 😃 Vásároltam is.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció