Előzetesen a Shadow Warrior fejlesztőinek új játéka, a Space Punks

Szerző: Pafry | 2021. July 02. | hír | 2 hozzászólás

Az IGN Summer of Gaming keretein belül a Jagex és a Flying Wild Hog bejelentette új IP-jét, amely a Space Punks névre hallgat, és szemmel láthatóan több népszerű játékból is merített ihletet. Az alkotók vélhetően humor terén ezúttal sem fogják vissza majd a gyeplőt.

A grafikai megvalósítás egyértelműen a Borderlands szériára emlékeztető rajzfilmes, meseszerű látványt tárja elénk, míg játékmenetében erősen a Path of Exile vagy a Diablo-játékok jelenthetik az alapokat. A trailer alapján színkódos loot-rendszerrel, négyfajta játszható karakterrel számolhatunk, akiknek mind-mind különböző képességei lesznek, amelyeket harc közben kamatoztathatnak.

A Space Punks megjelenési dátuma egyelőre nem ismert, valószínűleg még korai szakaszban tart a fejlesztés, így feltehetően 2022-23 lehet az ideális megjelenési időszak.

Space Punks
Space Punks
Space Punks
Megjelenés: 2021. July 14. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték
Fejlesztő: Flying Wild Hog
Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
xCube avatar
Hmmm. Ez most egy kicsit állva hagyott. Tetszik a koncept, alapvetően jó is lehet, de ha túl sok benne a lopás, akkor visszafelé sül el a fegyver. Elsőre nem jött át, hogy ez most egy akció RPG vagy egy twin stick shooter, majd rájöttem, hogy a konzolos, Diablo jellegű akció RPG -k eleve TSS irányítással rendelkeznek... . Kíváncsi leszek, hogy PC -n egérrel mit mutat majd.

És hogy a csalódottságomnak is hangot adjak kicsit fáj, hogy nem egy FPS jön tőlük, mivel abban nagyon jók a srácok.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Wáo! Ez tetszik! 😉
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció