Élőszereplős trailert kapott a Call of Duty: Black Ops 6

Szerző: xoki | 2024. May 29. | hír | 0 hozzászólás

Igazából már régóta sejteni lehetett, hogy a Call of Duty: Black Ops 6-tal a megjelenés napjától játszhat majd minden Game Pass előfizető, de a Microsoft ezt még csak most erősítette meg hivatalosan. Eddig úgy tűnt, hogy a bejelentést az Xbox Games Showcase-re tartogatják, de a különböző teasereket követően a vártnál előbb sort kerítettek rá egy rövid előzetes kíséretében.

A rajongók meglepetésére az Xbox egy élőszereplős Black Ops 6 előzetest publikált a csatornáján, amely a marketingkampány során is használt „The Truth Lies” alcímet viseli. Értelemszerűen egy ilyen videó magáról a játékról nagyon keveset árul el, de szerencsére már csak néhány napot kell kibírni a nagy bemutatóig.

Szinte biztosan megvillantják majd az Xbox Games Showcase alatt is, de a cég a június 9-ei bemutató után egy hosszú prezentációval is készül, ahol minden a Call of Duty: Black Ops 6-ról fog szólni, tehát biztosan nem marad el a játékmenet sem.

Az új előzetessel a Microsoft megerősítette, hogy a Black Ops 6 tényleg első napos Game Pass címmé válik PC-n és konzolon egyaránt. Hogy ez pontosan milyen hatással lesz az eladásokra, egyelőre nehéz megmondani, de hosszú távon akkor mondható jó stratégiának, ha az előfizetők száma jelentősen megugrik majd.

Call of Duty: Black Ops 6
Call of Duty: Black Ops 6
Call of Duty: Black Ops 6
Megjelenés: 2024. October 25. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: Raven Software, Treyarch
Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Elfelejtett jelszóRegisztráció