Menu
Élőszereplős sorozat készül a Life is Strange alapján
Szerző: xoki, 2016. július 28., hír

A Legendary Digital Studios és a DJ2 Entertainment összefogva a Life is Strange kiadójával, egy élőszereplős spin-off sorozatot készítenek a sokak által kedvelt kalandjátékból.

Az epizodikus kalandjáték egy tinédzser kizsákmányolását mutatja be, akinek valamilyen úton-módon érdekes időutazói képessége van. Majdnem tökéletesen vegyít több műfajt, amely egyik oka lehet sikerének, és ezt a 2015-ben szerzett díjai is bizonyítják, például BAFTA díjat kapott a legjobb történet kategóriában.

A fejlesztők szerint főként a hihetetlenül jól megírt történet és karakterek miatt adottak az alapok egy ilyen sorozat elkészítéséhez. Büszkén és izgatottan várják a Legendaryvel való közös munkát.

A bejelentés egyelőre csak annyi volt, hogy készül az adaptáció. Csak találgatni lehet, vajon ki lenne tökéletes egy-egy karakter eljátszásához, valamint, hogy vajon mikor is kerül vetítésre.

Ajánló
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 2
Richie1212 avatar
2 éve | 2016. 07. 28. 22:06:48
#
Nagyon várom ez a játék fantasztikus volt. Érzések a döntések súlya. Tényleg mintha átéltem volna
BenderM avatar
2 éve | 2016. 07. 28. 16:58:42
#
NA VÉGRE!!! Fallout-ból kéne még egy nagy költségvetésű, JÓL ÁTGONDOLT sorozat! Nem baj ha nem akarja az egészet elmesélni, egy-két küldetést simán meg lehet filmesíteni az 1-2-3-ból! Hajrá Bethesda, tudom, hogy nézitek a Gépigényt!


Lite versions: