Menu
Elmarad az idei BlizzCon
Szerző: xoki, 2020. május 28., hír

A koronavírusnak köszönhetően a legtöbb összejövetelről már biztosan lemondhatunk, de szerencsére a legnagyobb bejelentésekről azért nem maradunk le, hiszen a nagyobb cégek egy-egy digitális eseményre azért sort kerítenek majd.

A Blizzard már régóta töprengett, de most végleg beadta a derekát és bejelentették, hogy elmarad a 2020-as BlizzCon, de 2021 elején azért megrendezésre kerül majd az esemény online alternatívája. A bejelentésben Saralyn Smith, a BlizzCon vezető producere kifejtette, hogy sokszor áttárgyalták a jelenlegi helyzetet, és attól függetlenül, hogy a világjárvány már lecsillapodott, nem tartják elég biztonságosnak az ilyen nagy rendezvény megtartását. A legtöbb alternatív ötletet pedig a nemzeti és a helyi egészségügyi szabályok folyamatos változása miatt vetették el, szóval bármennyire is nehéz ez a döntés, inkább az összejövetel elkaszálása mellett döntöttek.

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 3
lived avatar
36 napja | 2020. 05. 28. 18:15:09
#
Engem nem érdekel, hogy elmarad, de valahol valamilyen formában Diablo 4-s híreket és kedvcsinálókat szeretnék.
Na és az elvileg készülő diablo 2 remasteredről!!!
Twist avatar
36 napja | 2020. 05. 28. 21:44:04
#
@lived: Áh, a vége úgy is az lesz, hogy azt is legyártatják a tencent-el mobilra XD
no avatar
36 napja | 2020. 05. 28. 17:06:56
#
Ok, lesz akkor online egy. Azt miért is kellett elhalasztani? Értem hogy egy online nem lesz akkora díszletparádé mint az IRL, de így még kreatívabban meg lehetett volna oldani és még idő is lett volna november 1-ig.

Ha csak az előadásokat nézzük tavalyról: max 10-15 arc volt aki előadott, a többiek csak biodíszletek voltak, és abból a 10-ből is kb 5 volt aki tudta mit is mond, hol is van - Ion nem volt közötte -, így elég lett volna kb 8 stúdió, "bluebox" és CGI és kész...de persze ezt sem sikerült a blizznek megoldania. Nem baj, majd a Shadowland...muhaha.


Lite versions: