Elkészült az A Way Out

Szerző: xoki | 2018. February 27. | hír | 14 hozzászólás

Az A Way Out a Brothers: A Tale of Two Sons készítőjétől hamarosan megjelenik. A játék egy nagy mérföldkőhöz ért, ugyanis aranylemezre került a játék, tehát elkészült a végleges változat.

Josef Fares írta Twitterén, hogy a játék aranylemezen van és nem tudja kifejezni, mennyire izgatott. A játékot tehát nem fogják már elhalasztani és március 23-án végre megjelenik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Kizárólag co-op módban lesz lehetőség játszani majd vele, ezért érdemes a megjelenés előtt találni valakit, de természetesen maga a játék is segít társra találni.

Szívesen játszanál a legjobb barátoddal, de sajnos nem tudta beszerezni a játékot? Semmi gond! A „friends pass free trial” lehetővé teszi a teljes játék végigjátszását, ha legalább egyikőtöknek megvan a játék. Az EA még tavaly decemberben a The Game Awards idején jelentette be ezt. Néhány dolgot azért érdemes szem előtt tartani: folyamatos internet kapcsolatra lesz szüksége mindkét félnek, EA felhasználói fiókra is szükség van, valamint ugyanazon a platformon kell játszani, és konzolok esetében PS Plus vagy Xbox Live Gold előfizetés is szükséges.

A Way Out
A Way Out
A Way Out
Megjelenés: 2018. March 23. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Hazelight
Hozzászólások: 13
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
segama01 avatar
Ha psen játszok a nővéremmel, akkor veszünk két kontrollert és osztott képernyőben toljuk vagy ilyen nem lesz vajon lehetséges ?
0
0
0
0
davejam avatar
Ennek akkor nincs is sztori módja?
0
0
0
0
💬 2
susguy avatar
@davejam: Csak az van benne.
0
0
0
0
gigazte avatar
@davejam: Nem értem miért zárná ki a coopra épült játékmenet, a sztori orientált történetet... 😂
0
0
0
0
Rockos avatar
folyamatos internet kapcsolatra lesz szüksége mindkét félnek


A játék folyamán mind két fél látja, hogy mit csinál a másik, röviden két gépen is splitscreen. Hamár így van, akkor nem tervetek belerakni egy local multiplayer opciót? Ha úgyis elég az egyik embernek megvenni, hogy a másik játszhasson, akkor az megveszi a PC-jére/konzoljára, áthívja a haverját és játszanak egy gépről. És már kapásból nem szükséges az internet.
Én nem értettem meg valamit, vagy ez tényleg ilyen egyszerű lenne?
0
0
0
0
💬 1
Andris18 avatar
@Rockos: A Brothers: A Tale of Two Sons-nál ilyen egyszerű volt,
Sőt egy billentyűzetről is ment a 2 embernek 😀
0
0
0
0
Andris18 avatar
Szerintem elég béna hogy nem lehet egyedül játszani. (állandó netkapcsolattal is, mielőtt valaki félreérti)
0
0
0
0
💬 1
susguy avatar
@Andris18: Én is üres szervereken szeretek multiplayerezni.
0
0
0
0
no avatar
Szar lehet penz es baratok nelkul jatszani
0
0
0
0
hashimoto avatar
Legalább nem lesz sírás rívás hogy "mikor lesz törés?" a játék adatlapja alatt.. 😃
(Vagyis remélem 😆😉
0
0
0
0
💬 3
Tyrion Lannister avatar
@hashimoto: Ne legyél ilyen optimista. Akkor meg azért sírnak, hogy milyen dolog, hogy netkapcsolat kell végig, és Anatóliai Szent Cpy miért nem törheti fel.
0
0
0
0
no avatar
@Tyrion Lannister: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
santakigyo avatar
Arról nem is beszélve, hogy itt a játékélmény nagyban függ mástól. Számomra alapból felejtős volt az ilyen mióta a co-op létezik.Nincs semmi jó játék kilátásban. :-(
0
0
0
0
Simon21 avatar
@santakigyo: Nem tudom mi a baj a folyamatos net kapcsolattal! Az, hogy majd lelövik a szervereket megint egy baszurd dolog! Pl.: Diablo 3 folyamatos net kell hozzá és még mindig megy mondjuk ez egy rossz példa volt akkor a Sim City esete folyamatos net kapcsolat kellet hozzá, de most már van egyjátékos üzemmódja is! Mondjuk ez a játék más mert itt csak coop van semmi más. De nem hiszem, hogy olyan hosszú életű játék lenne egy történet orientált játéknál nem kell évekre előre gondolkozni! Kijátssza az ember 1x 2x azt annyi jó volt szép volt de vége van! A másik, hogy nagyban függ mástól a játékélmény igaz lehet de csak abban az esetben, ha nincs egy haverod se akivel szívesen megoszthatnád a játékot!
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció