Elkészülhet a Gothic Remake

Szerző: xoki | 2019. December 15. | hír | 11 hozzászólás

Sajnos már elég régen lehetett hallani a népszerű Gothic szériáról, hiszen a fővonal utolsó része, a Gothic 3 2006-ban, míg a spin-off rész, az Arcania: Gothic 4 2010-ben jelent meg. Lassan tíz éve várnak a rajongók egy újabb részre, és a jelen állás szerint egy jó ideig még biztosan kénytelenek lesznek így tenni, viszont mint kiderült, a fejlesztők tervbe vették az első rész felújítását.

A THQ Nordic közzétette a Gothic Playable Teaser névre keresztelt rövid kis demót, amely lényegében a klasszikus rész remake-je. Aki birtokolja az eredeti fejlesztőcsapat, a Piranha Bytes egyik játékát (Gothic 1-3, Risen 1-3 vagy az ELEX), az hozzáférést kap a Steamen, így akár ti is kipróbálhatjátok, milyen lenne a játék modernebb verziója.

A demó körülbelül két órát tesz ki, amelyben felfedezhetitek a Khorinis nevezetű bányászkolóniát. A THQ Nordic egy felmérésben szeretné kikérni azok véleményét, akik teljesítették a demót, és ha sokan szeretnék, akkor egy teljes Gothic Remake is elkészülhet majd.

Gothic 1 Remake
Gothic 1 Remake
Gothic 1 Remake
Megjelenés: TBA
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: Alkimia Interactive
Hozzászólások: 11
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Régebben fanatikusa voltam a játéknak. Sajnos a "4. rész" valahogy nem emlékeztetett a sorozat sajátosságaira és magával ragadó játékélményével. Remélem ez nem megint valami össze szedett sz@r lesz ami megpróbál Gothic bőrbe bújva becsapni minket.
0
0
0
0
bitpork avatar
Miért lett törölve a második hsz-m?
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Nem rossz akció-kaland fantasy játék, csak éppen nem Gothic. Más címet adnak neki (Mondjuk Arcania 2), akkor lehet megveszem én is majd...
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Na ma kivittem, szerintem nagyon állat én el voltam vele azt a 2 órát amíg tartott, grafikája is szép lett nekem bejön, harcrendszere is állat, remélem kiadják 😀
0
0
0
0
no avatar
Ez pont az a cím ami demó nélkül is instant get rengeteg ember számára, ettől függetlenül jó ötletnek tartom. Örülnék, ha a fejlesztők vissza térének a demó kiadásokhoz.
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Nem ez, hanem az eredeti. Nagy különbség. Mert eddig ez köszönőviszonyban is aligha van az eredetivel a címén kívül.
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
remake remake hátán 😃
0
0
0
0
💬 1
Kemy avatar
@YoRHa 2B: Ennek a remakenek legalább volna értelme 😉
0
0
0
0
gyuri191 avatar
csak az irányitása ne lenne olyan amilyen
0
0
0
0
Viktorinho avatar
Instant buy lenne ha tényleg ilyen feljavított világgal köszönne vissza. Talán ez volt a 2. játék a legelső gépemen amivel játszottam,és nem bírtam letenni olyannyira,hogy akkor még matekból is megbuktam félévkor 😃
0
0
0
0
bitpork avatar
Ezek hülyék?! Instant get demó nélkül!
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció