Elkaszálták az idei E3-at, de nem maradunk bejelentések nélkül

Szerző: xoki | 2022. April 01. | hír | 2 hozzászólás

Az év elején az ESA felfedte, hogy sajnos a 2022-es E3-on sem vehetünk részt személyesen, mivel azt csak online formában fogják megtartani. Most, néhány hónappal később pedig teljesen elkaszálták az eseményt.

Már a világjárvány előtt gondok voltak, de a koronavírus miatt bevezetett korlátozások miatt komolyan háttérbe szorult az egyik legnagyobb gamer rendezvény. Annak a lehetősége is felmerült, hogy végleg elbúcsúzhatunk az E3-tól, de úgy tűnik, az ESA 2023-ra időzítette a nagy visszatérést.

A hivatalos közlemény szerint 2023-ban egy vadonatúj bemutatóval várják a rajongókat az új és izgalmas videójátékok és iparági innovációk megünneplése céljából. Úgy döntöttek, az idei show elmarad, és inkább minden energiájukat és erőforrásaikat arra fordítják majd, hogy jövő nyáron egy sokkal izgalmasabb és megújult, személyes és digitális bemutatók együttesével fogadják a rajongókat. A 2023-as bemutató egy teljesen új formátummal és interaktív élménnyel fogja összehozni a közösséget, a médiát és az iparágat.

Az ESA bejelentését követően Geoff Keighley szélsebesen megerősítette a Summer Game Fest visszatérését, és nem sokkal később a PC Gamer és a GamesRadar is hasonló bejelentést tettek. Előbbi a PC Gaming Show, míg utóbbi a Future Games Show június 12-ei visszatérését erősítette meg.

Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Liptik avatar
De ugye az Ubisoft Forward meg lesz tartva? Lesz POP SOT Remake és AC, meg NFS, meg Harry Potter, meg Lord of the Rings?
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció