Elindult a Discord áruház béta verziója

Szerző: xoki | 2018. October 16. | hír | 4 hozzászólás

A mai naptól minden Discord felhasználó számára elérhetővé vált a Discord Store béta verziója, valamint egy új előfizetői lehetőség is.

A Discord áruházban természetesen különböző játékok kaptak helyet, amelyek között rengeteg népszerű cím, illetve néhány olyan játék is felfedezhető, amelyek itt jelennek meg először. Az áruház megjelenésével egy időben a Discord Nitro egy új szinttel bővült, amely havi 10 dollárba kerül (egy éves előfizetés esetén 2 hónap ingyenes), és különböző ingyenes játékokat is kínál az előfizetők számára. Ha esetleg egyik ingyenes játék sem keltette fel az érdeklődésedet, de támogatni szeretnéd a platformot, akkor a megszokott havi 5 dolláros Discord Nitro továbbra is elérhető maradt, amely elsősorban több emoticon használatát teszi lehetővé. Természetesen a drágább előfizetés ezeket is tartalmazza.

Mindezeken felül elérhetővé vált még az úgynevezett Játékkönyvtár is. Ebben a menüpontban láthatjátok majd a megvásárolt játékokat, valamint a már feltelepített címeket is kilistázza, ha szeretnétek. Ebben az esetben mondhatni egy második Steamként funkcionál, tehát bármilyen játékot elindíthattok majd innen platformtól függetlenül, ugyanis ha például egy Steames játékot szeretnétek innen elindítani, akkor először a Steam, majd pedig a játék fog elindulni.

Mindképpen egy jó kezdeményezésről van szó, de mivel egyelőre csak béta fázisnál tartanak, így jelentkezhetnek apróbb fennakadások. A Discord hivatalos közleményét itt találjátok.

Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Végre már van steam,origin és uplay könyvtáram alig vártam már legyen még egy. Komolyra fordítva egy olyan könyvtár kellene ahol eladhatnám ami nem kell még ha olcsón is, és vehetnék belőle egy új játékot na annak látnám értelmét.
0
0
0
0
💬 1
susguy avatar
@kent33: Persze, mindenki látná az értelmét, csak sajnos vannak ez a törvények meg jogtulajdon hülyeségek a kiadóknak. Fekete piacon kívül ne igazán várj valami hasonlóra hivatalosan.
0
0
0
0
Andris18 avatar
Egyéni vélemény:
De hogy ez minek? Így is a felhasználók alig tudják követni hogy ami nem steamen van vagy GOGos az most az origin vagy a uplay 😆
0
0
0
0
Mystream_HBL avatar
Akkor miért van az , hogy a hiresebb cimek csak a NITRO-n vannak fent , mint például:SOMA , Metro ??!! 😠
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció